Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 2 oktober 2010

Terneuzense Boys C1 – Steenbergen C1: rust 0 – 0 eind 0 – 3

Boys C1 verliezen van de Mannen uit Steenbergen

De trap die keeper Sander een aantal weken geleden tegen zijn been had gekregen blijkt toch meer schade te hebben aangericht dan gedacht. Na een doktersbezoek is er een ontsteking geconstateerd. Sander is voor minimaal 3 weken uitgeschakeld. Keeper Job nam zijn plaats in onder de lat. Maxim had last van zijn hamstring. Ook na het zalfje van Cor en een goede warming-up bleek hij te veel last houden dus nog een tegenvaller voor de thuisploeg.


De Brabantse tegenstander Steenbergen kwam goed uit de startblokken. De Boys werden gedwongen de verdedigende stellingen in te nemen. De bezoekers hielden het veld klein. De Boys probeerden de bal wel naar elkaar te spelen, aanname ging soms wel goed, maar de voortzetting was te traag, bal werd teveel zelf gehouden in plaats van vrije speler te zoeken. De tegenstander had alle tijd weer om hun posities in te nemen. De vrouwelijke Steenbergse spits had de beste kans maar de goede voorzet was net een teen te ver voor een intippertje. Op de bank zat Jesper zich al te verheugen om tegen deze spits te spelen. De Boys waren de 1ste helft de onderliggende partij. Met 5 kansen voor Steenbergen en nul voor de Boys zegt het genoeg.

Na de rust waren de Boys wat feller uit de kleedkamer gekomen. De eerste inzet van Kevin ging maar rakelings langs de paal. Direct hierna een grote kans voor Steenbergen. Het spel ging nu wat meer op en neer. Martijn nam in één keer de bal op zijn slof en deze verdween maar net over. Hierna was er weer een kans voor Steenbergen. Keeper Job kreeg de bal niet vast en Steenbergen kon de bal tegen de touwen drukken. Even waren de Boys het volledig kwijt. Leek dat ze compleet werden overlopen. De ene aanvalsgolf na de andere kreeg de verdediging te verwerken. Job reageerde nog attent op een schot van dichtbij, maar één minuut later kon Steenbergen profiteren na een misverstand tussen Job en Rodi (0 – 2). Langzaam, met veel inzet, kwamen de Boys terug in de wedstrijd. De wedstrijd werd harder en de scheids had zijn handen vol. Niet alleen werden de aanvoerders gemaand hun teamleden in bedwang te houden, ook de begeleiding werd gemaand zich rustig te houden. Wat betreft het aantal kansen was het meer nu verdeeld. Vijf voor Steenbergen, vier voor de Boys. Na een corner kregen de Boys de bal niet weg uit het doelgebied. Na wat gefrommel wees de scheids naar de middenstip. Was de bal nu wel of niet over de doellijn geweest. Job hield verder de schade beperkt, goed uit zijn doel komend, goede redding, de teller bleef op 3 steken. Boys kregen nog wel een kansje. Vrije trap van Niek stuiterde op de bovenlat. Voorzet van Thomas, dicht de achterlijn, belandde op de paal.
De wedstrijd bevatte veel leermomenten voor zowel spelers als begeleiding. Volgende week moeten onze C1-spelers zelf naar West-Brabant en wel naar Oud-Gastel. Of daar de scheids ook zo overtredingen zal wegwuiven is maar de vraag.


Opstelling: Job, Mathijs, Martijn, Pieter, Rodi, Rutger (35, Yannick), Thomas, Niek, Bart, Kevin, Thiemo (45, Jesper). Geblesseerd Sander en Maxim.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten