Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 16 oktober 2010

HVV'24 C2 - Terneuzense Boys C2: rust 1 – 0 eind 4 – 1

Weer niet!

Deze week speelde C2 een late zaterdagmiddag wedstrijd. Pas om 14.30 werd de aftrap gegeven en eigenlijk kwam dat goed uit: nog steeds geplaagd door blessures -Bjorn begint deze week aan zijn herstel training, Rik B. loopt op krukken na een kijkoperatie, Ryan heeft nog steeds last van zijn voet, Kobus was weer present maar had nog niet getraind en Youri had de botsing met banken tijdens de gym met wat licht gekneusde ribben moeten bekopen - konden we nu gelukkig een beroep doen op C3 en C1. Met Rutger, Rodi, Mert en Joshua als spelers om het team compleet te maken en Job weer eens tussen de palen stonden we vol goede moed aan de aftrap. Wind tegen de eerste helft maar zonnig en mooi temperatuurtje, alle ingrediënten voor een lekkere wedstrijd waren aanwezig.
Al die wisselingen in de ploeg betekende ook nu weer dat het zoeken was in de eerste paar minuten en jammer genoeg leverde dat al in de 3de minuut HVV het eerste doelpunt op. Na een vrije trap werd de bal niet direct ver uitverdedigd en kon een speler van HVV van de rand 16 aanleggen en scoren: 1-0 en direct gewaarschuwd.
Daarna kregen de mannen van de Boys wat meer grip op de wedstrijd maar zonder zelf voor echt gevaar te kunnen zorgen. HVV was het meest dreigend maar doelpogingen, als ze al zover kwamen, gingen of naast of werden vakkundig door Job gestopt. Het meest spraakmakende in de eerste helft was het feit dat Jordi 5 minuten van het veld werd gestuurd wegens een vermeend gebaar. Niks van-an volgens Jordi, de begeleiding en supporters maar hij kon toch even gaan zitten. Ook van deze overtal situatie wist HVV geen gebruik te maken. Na de thee mochten de Boys met wind mee en dit leidde eigenlijk tot spel dat zich voornamelijk op de helft van HVV afspeelde, maar weer geen echte doelpogingen van de Boys helaas. In de 48ste minuut echter kregen we een vrije trap van een meter of 30 en Kobus die de 2de helft weer zijn rentree maakte zette flink zijn pantoffel onder de bal en zowaar de wat kleine keeper van HVV gepasseerd: 1-1. Terwijl iedereen van de Boys dit aanvoelde als het begin van meer bleek vooral dat de focus even weg was: een aanval van HVV over de rechterkant in de 50ste minuut werd mooi breed gelegd naar links en een vrij staande speler van HVV liet Job kansloos en 2-1 de tussenstand. De Boys bleven drukken maar de onmacht om gevaarlijk te worden voor de goal bleef en het vele appelleren voor overtredingen aan de HVV kant leek onze jongens te intimideren. En zoals meestal leidde dat in de 58ste tot een doelpunt voor HVV die weer profiteerden van twijfelachtig uitverdedigen en van de rand 16 de bal in de touwen knalden. Ondertussen was de wedstrijd ontaard in een praat en verwijt wedstrijd waarin de Boys wel zochten naar een aansluitingstreffer maar nog niet in de buurt van een doepunt kwamen. HVV wist nog wel 1 keer te scoren: uit een scrimmage na een corner in de 68ste minuut om zo de 4-1 op te tekenen. Een ietwat geflatteerde uitslag gezien het spelbeeld maar het is duidelijk dat de Boys ondanks inzet en werklust te weinig gevaar voor de goal van HVV konden stichten om aanspraak te maken op meer.