Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zondag 10 oktober 2010

Tern Boys C2 – Hontenisse C1 eindstand: 0 - 10

Een wedstrijddag om van te leren

Wederom gehavend maar vol goede moed begonnen we aan de warming up voor de wedstrijd tegen Hontenisse C1. Omdat Kobus zich vrijdag lelijk geblesseerd had moesten we deze keer beroep doen op zeker 2 spelers van C3. Omdat die mannen allemaal al een wedstrijd in de benen hadden waren Martijn, Yannick, Joshua en Jo bereid samen voor de benodigde aanvulling te zorgen. Ook onze doelverdediger was nog met C1 mee dus Niels – die al lang had aangegeven ook eens de sluitpost te willen vormen – trok deze morgen als eerste het keepershirt aan.
Maar ondanks alle goede bedoelingen ging het vanaf de aftrap redelijk mis: Hontenisse was duidelijk van plan met winst uit Terneuzen weg te gaan en walste door ons middenveld en verdediging om al in de 1ste minuut een doelkans te creëren. Helaas werd onze mannen daardoor nog niet echt wakker geschud en in de 5 de minuut werden we er uitgelopen en werd er onhoudbaar voor Niels gescoord: 0-1. Niet lang daarna sloeg de pech duivel toe en werd een halve voorzet in eigen doel gewerkt voor de 0-2. De kopjes bij de Boys gingen nu al wat naar beneden en de organisatie in het veld werd er niet beter op. Samengevat: de Boys hebben in de hele eerste helft geen echte doelkans gecreëerd en de Boys kregen er nog 5 [onhoudbaar voor Niels] rond de oren. Na ieder doelpunt gingen de kopjes nog wat meer hangen en zwaar teleurgesteld ging de groep in de rust aan de thee.
Het meest positieve van deze wedstrijd was dat de mannen na de rust met een andere instelling het veld opgingen: er werd weer geknokt, redelijk georganiseerd gevoetbald [nu met Jordi als keeper en Niels als laatste man] en in ieder geval geprobeerd de hatelijke nul van het scorebord te krijgen. Jammer genoeg gingen de verschillende kansen die Boys wisten te creëren er niet in en wisten de spelers van Hontenisse goed gebruik te maken van de ruimte die door de aanvallende druk van de Boys ontstond door nog 3 keer te scoren. Dus ondanks de zware nederlaag met een positieve noot over de inzet en mentale veerkracht in de tweede helft de kleedkamer op gezocht. Volgende week een nieuwe wedstrijd met nieuwe kansen.