Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 23 oktober 2010

Terneuzense Boys C2 - Steen C2: rust 0 - 1, eind 1 - 3

De vaste verslaggever van het team had een week Ardennen geboekt maar hier toch een kort verslag. Na een moeizame 1e helft kwamen we terecht met 1-0 achter omdat de verdediging alleen blik had op de bal en niet op de spelers van Steen die vrij stonden. Joeri had veel moeite om de snelle buitenspeler van Steen af te stoppen daarom in de rust omzetting gedaan. Het was dat Steen het vizier niet op scherp had staan want het hadden ook 5 of 6 treffers kunnen zijn.

Ensar naam de taak over van Joeri. De ploeg kwamen beter uit de kleedkamer. Alle spelers begonnen scherp en kregen ook de beloning met een 1-1 door David.

Met beter verzorgt voetbal werd Steen vastgezet maar de krachten vloeide snel weer weg. We misten de slag op het middenveld daardoor kwam Steen tegen de verhouding in weer op voorsprong. Schot speler van Steen via de voet van Kobus in het doel betekent 1-2.
Het was nu alles of niets. Kobus werd naar de frontlinie gestuurd. Joshua nam de taak over van Kobus om één tegen één te spelen .

Ryan kreeg daarop een kans om na 2 weken rust zijn doelpuntje te kunnen mee pakken maar strandde op de achterlijn en had geen kracht meer over voor de laatste tik.
De laatste grote kans was voor David maar helaas liepen 5 spelers in de weg waardoor David geen ruimte kreeg om uit te halen. Uit de tegen aanval scoorde Steen door de snelle linkerspits 1-3. Waarna de goedleidende scheidsrechter voor het eindsignaal floot.

Snel weer omkleden konden Kobus en David hun debuut maken bij C1 die tegen JVOZ C2