Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

donderdag 28 oktober 2010

C-selectie winnaar KNVB Herfstvoetbal toernooi 2011

KNVB Herfstvoetbal toernooi 2011

Onze Boys van C1 hebben deelgenomen aan het KNVB Herfstvoetbaltoernooi in de Vliegende Vaart. Met Job als 2de keeper en Yannick op vakantie bestond de Boys C-selectie uit 12 speler en 2 keepers. Deze waren verdeeld over 2 teams
Team 1
Sander, Kevin, Martijn, Niek, Rodi, Rutger en Thomas

Team 2
Job, Bart, Jesper, Mathijs, Maxim, Pieter en Thiemo

Naast de Boys-selectie was er vertegenwoordiging van Hontenisse, Philippine (2 teams), VV Luctor, VV Steen en VV Terneuzen aanwezig. In een halve competitie werd er gestreden om de 1ste plaats.
Beide teams begonnen voorzichtig met een magere overwinning van 1 – 0 tegen Terneuzen (team 1) en Philippine 1 (team 2). Het was wel even wennen voor de Boys aan de omstandigheden. Geen gras maar vlakke en harde vloer, zachte in plaats van harde bal, sokken op de enkels, maar wel natuurlijk broek afgezakt. De 2de wedstrijd ging al wat beter met team 2. Met 3 – 0 werd Luctor en met 2 – 0 Hontenisse verslagen. Team 1 was te sterk voor Steen: 2 – 1 en met 2 – 0 werd Hontenisse van het veld gespeeld. Team 1 werd hierna met de neus op de feiten gedrukt. Voetbal ging wel aardig maar het is ook verdedigen en niet alleen aanvallen. Sander moest 2 keer vissen en de wedstrijd tegen Philippine 1 ging met 2 – 0 verloren.
Na een zaalvoetbalclinic, waar de spelers de kneepjes van zaalvoetballen kregen aangeleerd van KNVB ZUID 1 vertegenwoordigers, moesten beide teams tegen elkaar kampen.
Op de scherpst van de snede werd er gespeeld. Een schwalbe van Thomas (schreeuw was in de kantine te horen) werd doorzien door de scheids. Maar een val/schwalbe van Jesper (veroorzaakt door dezelfde T) werd bestraft met een penalty. Sander redde de eer van team 1 door de inzet van Thiemo te stoppen. In de laatste drie te spelen wedstrijden scoorden Team 2 9 doelpunten. Philippine 2 (5 – 0) , Steen (2 – 0) en Terneuzen (2 – 0) werden verslagen. Team 1 was te sterk voor Philippine 2 (0 – 6), met een hattrick van Thomas in 3 minuten. Laatste tegenstander Luctor had onvoldoende spelers om de laatste wedstrijd te beginnen dus deze wedstrijd werd zonder te spelen gewonnen ( 3 – 0) .
Met 6 gewonnen en 1 gelijk was Team 2 winnaar van het toernooi. Aanvoerder Mathijs mocht de prijs in ontvangst nemen van organisator William de Pundert.
Met 5 gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren was team 2 knap tweede.
De Boys hebben vandaag weer hun beste kant laten zien in de zaal. Paar mooie acties, en leuke combinaties gezien. De volgende keer op het groene gras.
Dank aan John voor het coachen en de aanwezige supporters voor de aanmoedigingen aan beide teams.

Doelpunten:
Mathijs 7 doelpunten
Thomas, Kevin, Niek en Thiemo 3 doelpunten
Pieter en Bart 2 doelpunten
Jesper, Rutger en Martijn 1 doelpunt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten