Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 16 oktober 2010

Terneuzense Boys C1 – Arnemuiden C1: rust 2 – 2 eind 3 – 3

C1 blij met gelijke spel tegen Arnemuiden

De twee laatste wedstrijden waren verloren gegaan dus om aansluiting te houden moest er vandaag punten gepakt worden. Tijdens de trainingen was er veel arbeid verricht zowel op conditie, techniek als afwerken op de goal.
De Boys begonnen slap aan de wedstrijd. Blijkbaar waren sommige spelers nog maar net uit hun bed, liepen half te slapen. De ZSC-fuif was toch om 24.00 uur afgelopen of hadden een enkeling het nog later laten worden? Eerste kans was wel voor de Boys. Op een voorzet van Yannick kwam Niek een metertje te kort en Jesper was iets te ver doorgelopen om de terugvallende bal te veroveren. De goed uit zijn doel komende Job voorkwam dat de Boys al tegen een vroege achterstand stond aan te kijken.

Met een tactische zet had de teamstaf geprobeerd meer met druk naar voren te spelen. Maar vandaag was dit voor de spelers te moeilijk. Regelmatig konden de bezoekers doorlopen, zonder dat verdediger meeliep of ingreep. Job zag soms meer geel/rood voor zijn ogen dan oranje/zwart. Door twee verdedigingsfouten kon Arnemuiden uitlopen naar 0 – 2.
Thuisploeg was wel gevaarlijk bij corners. Corner werden goed getrapt maar afwerking kon vele malen beter. Soms was het pingpongen in het 16-meter gebied, maar de bal wilde er niet in. Op een gevaarlijke plek werd door Thiemo (achteraan tikken) vrije trap weggegeven. De goed getrapte vrije trap was een eenvoudige prooi voor keeper Job. Langzaam waren de Boys wakker geworden Met een schitterend genomen vrije trap bracht Niek de Boys terug in de wedstrijd. Er werd beter gecombineerd in dit gedeelte van de wedstrijd. De spelers begonnen er langzaam weer in te geloven. Goed doorzetten van Jesper en jagen op de bal kwam de bal bij Thomas, bal opzij en Kevin kon voor het rustsignaal de gelijkmaker binnen werken.

Tweede helft kwam het eerste gevaar van beide kanten uit de corner. Corner van Rutger was strak maar niet op het hoofd van Boys-speler. Corner Arnemuiden werd door een Boys-speler voorlangs zijn eigen doel gekopt.
Even concentratieverlies, Arnemuiden kon vrij de bal aannemen in 16-meter gebied en de bezoekers kwamen weer op voorsprong 2 - 3.
Boys kwamen weer gelijk. Goed blok van Rutger op 16-meter lijn, bal kwam bij Thiemo die de bal over de keeper kon lepelen. De keeper zat er nog wel aan maar onvoldoende om de bal over de lat te werken. Martijn was nu wat meer achter zijn verdediging gaan spelen waardoor Arnemuiden geen vrije doortocht meer had richting het Boys-doel. Boys kregen nog kansjes. Bij uitverdedigen schoot de Arnemuiden-verdediger tegen eigen speler waardoor de bal bijna in eigen doel caramboleerde. Laatste doelpoging was er één uit het boekje. Aanval langs de zijkant, voorzet van Thiemo op maat en Niek met een snoekduik kopte richting de paal. De keeper kreeg maar net zijn vingertoppen er tegen en via paal hobbelde de bal naast.
Als je zo een wedstrijd begint mag je blij zijn met dat ene punt. Na de 0 – 2 achterstand had geen enkele supporter maar op een doelpunt gerekend. Volgende week beker. Tegenstander JVOZ C2 waar we nog enkele bekenden zullen tegenkomen. Maar misschien dat je als lezer al eerder spelers of staf van TB C1 tegenkomt, maar dan in het TB-voetbalplaatjesalbum of een wit zakje.

Opstelling: Job, Mathijs, Martijn, Pieter, Thomas, Maxim, Yannick (35, Bart), Kevin, Jesper (35, Rutger), Thiemo en Niek (55, Rodi).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten