Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 30 oktober 2010

SSV’65 C1 - Terneuzense Boys C1: rust 1 – 1 eind 4 – 2

Belangrijke wedstrijd voor Boys C1. Met een overwinning zijn de eerste vijf in de competitie nog in zicht. Bij verlies tegen directe concurrent SSV’65 zouden ze definitief afhaken en terugvallen naar onderste plaatsen op de ranglijst.
Dank aan rijdende ouders Kees, Erik, Wendy, Cor, Christian en John om spelers en supporters mee te nemen naar Goes voor deze wedstrijd. De begeleiding was blij dat alle spelers op tijd aanwezig waren, zodat er op tijd kon worden vertrokken. Maar de mama’s hadden het nog te druk met het plaatjes ruilen dus werd er met enige vertraging weggereden in colonne naar de overkant.
Na aankomst op het sportpark “ Het Schenge ” ging de ruilhandel gewoon door.
De wedstrijd werd door de Boys slap begonnen. De thuisploeg was feller en probeerde fysiek het Boys-spel te ontregelen. De clubscheids liet veel toe en de Boys lieten zich hierdoor teveel van het eigen spel afleiden. De eerste kansen waren toch voor de Boys. Niek probeerde met een schot de keeper te verrassen. Loopactie van Bart werd goed gezien door Rutger, maar zijn steekpass was net wat te hard voor Bart. SSV probeerde ook van afstand Sander te verschalken. Maar kracht en precisie ontbrak. Jesper zette Kevin vrij voor de keeper maar Kevin’s schot was matig. Pass van Kevin op Rutger was een metertje te ver. Bij een tegenaanval van SSV was het wel raak: 1 – 0. In de tegenstoot kwamen vier Boys-aanvallers tegen twee SSV-verdedigers. Werd slecht uitgespeeld. Toch kwam er de terechte gelijkmaker van de voet van Niek. Niek werd goed ingespeeld door Yannick en met een boog over de keeper verdween de bal in het doel. Met 1 - 1 werd de kleedkamer opgezocht.
De Boys kwamen met veel strijdlust aan de aftrap na de thee. Al snel kon Niek zijn 2de binnenschuiven op aangeven van Bart. Rutger had de goed doorgelopen Bart ingespeeld, die de bal kon terugleggen op de inkomende Niek.
Misverstand in Boys-verdediging en SSV kon profiteren, stand was weer gelijk: 2 – 2. Thuisploeg kon zelfs de score verhogen naar 3 – 2.
Thiemo had de gelijkmaker op zijn schoen maar zag de bal voor open doel naast verdwijnen na een voorzet van Kevin.
Zeer geflatteerd kon SSV de wedstrijd winnend afsluiten met een 4de treffer.
Een trap naar voren werd door SSV-aanvaller meegenomen. Zonder zich te bedenken en te kijken naar het doel nam hij de bal op zijn slof en zag de bal binnenvallen.
Op inzet en strijdlust hebben de Boys vandaag 3 punten verloren.
Aan de fanatieke coaching van de trainers zal het niet liggen. Op de training kunnen de spelers elkaar wel blindelings vinden, maar zodra er nog iemand met een fluit aan te pas komt zijn sommige spelers compleet uit hun normale doen.

Opstelling: Sander, Rodi (35, Mathijs), Yannick, Jesper (45 Pieter), Martijn, Maxim, Thomas, Rutger (55, Thiemo), Kevin, Bart en Niek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten