Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 23 oktober 2010

Beker: JVOZ C2 - Terneuzense Boys C1: rust 3 – 0 eind 5 – 0

TB C1 kansloos in bekerwedstrijd tegen JVOZ C2

Met 12 spelers was TB C1 afgereisd naar Kortgene voor de bekerwedstrijd tegen JVOZ C2. Twee spelers, Niek en Maxim, waren aan het genieten van een weekendje weg. Kobus en David waren na de gespeelde wedstrijd van C2 met John meegereden om in de 2de helft hun debuut te maken in C1.

Helaas hadden de gebroeders Jesper en Thomas hun wedstrijdbroek vergeten (en niet de schuld geven aan degene die de wedstrijdtas inpakt!). Normaal is de onderbroek ook wel zichtbaar maar alleen spelen in een onderbroek (met bloemen) gaat te ver. Gelukkig wilde Kevin zijn broek afstaan en brachten de babyspeldjes van Wendy uitkomst om de broek bij Jesper hoog te houden.

Bij JVOZ veel bekende (oud Boys) gezichten, zowel in het veld als aan de lijn. Zowel het slot op de deur van JVOZ Stanley als Justin en Sven hadden een oranje/zwart verleden. Nadat Kees A talloze keren voor de Boys-jeugd had gevlagd stond hij nu te vlaggen voor JVOZ.

In deze bekerwedstrijd speelden de Boys in een wat andere opstelling waardoor de meegereisde supporters niet precies meer wisten wie op welke positie speelde.
Zowel links als rechts hadden de backs Rodi en Pieter handenvol werk met de opkomende en snelle JVOZ-aanvallers. De thuisploeg was feller en de Boys liepen te ver van hun directe tegenstander om het JVOZ-spel te ontregelen. De thuisploeg kon lekker de bal rondspelen en zo zoeken naar een vrijstaande medespeler. Pieter kon zijn man niet bijhouden, voorzet was op maat en JVOZ-aanvaller kon eenvoudig de bal binnenlopen tussen twee, drie Boys-verdedigers. Paar minuten later was het 2 – 0. Weer te veel ruimte gelaten aan JVOZ-aanvaller die vrij kon binnenkoppen. Ruststand werd 3 – 0. Goede loopactie van een JVOZ-gazelle die de Boys-verdediger zijn hielen liet zien en nu hard de bal in het dak van het doel schoot.
Tweede helft hadden de Boys ook nog tegenwind. Sander probeerde wel ver uit te trappen maar de bal waaide gewoon weer terug richting zijn doel.

Begin kon JVOZ alleen uit stilstaande situatie wat gevaar stichten. Ze probeerden wel te tikken maar bij de 16 meter was er dan wel een Boys-been of -voet die de bal kon onderscheppen. Uit een corner kon JVOZ verder uitlopen naar 4 – 0. De Boys probeerden wel uit te komen maar op de helft van de tegenstander waren ze de bal weer snel kwijt. Geen enkele keer konden ze het de JVOZ-keeper moeilijk maken door een schot of misschien corner. Het is te hopen voor deze keeper dat hij zich warm had aangekleed want veel ballen heeft hij niet gehad.

Langzaam werd de concentratie bij de Boys minder. JVOZ-aanvaller glipte achter een rug weg, gezien door zijn medespeler, werd strak in gespeeld en met een schuiver was Sander voor de 5de keer kansloos. De schade bleef verder beperkt. Schot van Sven werd met een zweefduik van Sander naast getikt. Invallers Kobus en David zijn goed ingevallen voor Thomas en Martijn. Helaas waren de Boys vandaag niet scherp en fel genoeg. Ook niet voor een JVOZ dat nog niet eens in hun allerhoogste versnelling speelde. In dit soort wedstrijden zal het allemaal een tandje hoger, feller en meer precies moeten.

Opstelling: Sander, Pieter, Martijn (45, Kobus), Yannick, Rodi, Jesper, Thomas (35, Kevin), Rutger (45, David), Mathijs, Bart en Pieter