Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

dinsdag 28 september 2010

Clinge C1 - Tern. Boys C2: eindstand 4 - 0

Zaterdag 25 september 2010

De wedstrijd was nog niet begonnen of de Boys hadden al een eerste uitdaging: vanwege doorschuiven ging Job keepen in C1 en was de vraag wie in C2 onder de lat ging staan. Gelukkig had Jordi zijn spullen nog bij de hand gingen we dus met een elftal met een keeper en 1 reserve op pad. 1 reserve maar, want we zitten nog wat krap in de fitte spelers en dus was het goed dat Mert van C3 nog een wedstrijdje mee wilde spelen. Op tijd in Clinge werd er goed tijd besteed aan de warming up en toen uiteindelijk de wedstrijd begon was het duidelijk dat er 2 ploegen op het veld stonden die voor de winst gingen. Al in de 3de minuut verscheen Clinge alleen voor onze keeper [zonder succes gelukkig] en in de 5de minuut ging een schot van Ryan over. In de 9de leek er een mooie kans voor te ontstaan na een overtreding net buiten de 16 maar het schot ging over. En zo ging de wedstrijd redelijk gelijk op. De Boys kregen geen echt uitgelezen kansen maar hetzelfde gold voor Clinge. In de 28ste minuut echter werd slap verdedigen ons fataal: Clinge scoorde uit een combinatie die uiteindelijk uitmondde in een schot vanaf rechts dat onhoudbaar voor Jordi in de verre hoek belandde. Dit zetten de Boys aan tot nog wat meer felheid maar nadat Wouter in de 30ste na een charge op zijn knie aan de kant moest [en goed vervangen werd door Mert] verdween de druk wat aan de Boys-kant - ondanks dat we tegen 10 man speelden- er was immers 1 man voor 5 minuten naar de kant gestuurd. Het enige wapenfeit dat de Boys nog op de mat konden leggen was een schot van Joel maar dat verdween helaas over.

Met 1-0 achter op het bord kwamen we weer uit de kleedkamer en vol vertrouwen gingen de Boys op zoek naar de gelijkmaker. In de 38ste minuut leidde dat tot een schot op de paal van Robin en veel balbezit en aanvallende druk van de Boys. Zoals vaak viel dus het doelpunt aan de andere kant: in de 6de werd onze verdediging na een uitbraak uitgespeeld en de bal beheerst over Jordi gelobt: 2-0. Ondanks deze tegenslag bleven de mannen van de Boys goed werken maar hun inzet werd niet omgezet in doelpunten.

Integendeel - bij een aanval van Clinge in de 46ste minuut werd onze verdediging simpel uitgetikt en de 3-0 kon genoteerd worden. Ondanks deze tegenslag werd er niet opgegeven en goed gewerkt maar in de 21ste sloeg de schrik de supporters om het hart - een bal, die als terugspeelbal beoordeeld werd, werd door Jordi vastgepakt en dus vrije trap. Gelukkig werd dat schot in de muur gestopt en dus konden we blijven zoeken naar de treffer die ons aansluiting zou geven. Onze aanvallende intenties werden ons helaas fataal en onze verdediging werd nog maar eens uitgetikt om de 4-0 op te laten tekenen.

Ook de jacht op de eretreffer leverde de Boys niks op en dus gingen we ietwat teleurgesteld terug naar Terneuzen: goede inzet, speelden niet eens zoveel slechter en toch met lege handen naar huis - nog steeds verontwaardigd over die stevige overtreding maar daar winnen we helaas geen punten mee.