Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

woensdag 15 september 2010

Axel, 13-9-2010 : Zaalvoetbalteam 1e jaar C wint dik van JVAB

Van onze speciale (of wordt het regelmatige?) verslaggever...............

Na een zware dag op school met super veel huiswerk en samen met John en Dennis na (denk ik) een zware werkdag stonden we toch weer om 6uur bij Boysonello. We moesten namelijk tegen de 1e jaar C’s van JVAB in de zaal. Het was een voorwedstrijd van de bekerfinale. Met top trainers : John Mourinho en Dennis van Gaal waren we er helemaal klaar voor.

We begonnen goed maar er kwam maar geen goal. Op een beetje 3 kwart van de eerste helft scoorde Jesper Kaka de eerste goal van de avond, daarna werd het 2-0 via Bart Messi. En dan nog een paar super reddingen van keeper Job ‘’El Tigre’’. De eerste helft kon JVAB nog goed stand houden, maar na het drinken en het praatje in de rust waren we niet meer te stoppen. Het werd al snel 3-0 door een mooie pass van Rick Xavi naar Bart Messi! Het werd daarna al snel 4-0 en 5-0 door 2 mooie goals van Thiemo Suarez, ook weer 1 assist van Assistkoning Rick Xavi. Daarna was het weer even rustig en tikten we de bal snel rond, Pieter Van Bronckhorst met 3 grote kansen maakte geen goal. Al snel na die paar kansen kwam er een goal van, wie anders? Bart Messi! Met een echte Messi goal , en weer een assist van Rick Xavi. Even later scoorde Maxim Maicon à la Maicon in de wedstrijd op het WK tegen Noord-Korea. Daarna speelde we de bal weer goed rond en werd het na een mooie actie weer een goal van Bart Messi. In de laatste 5 minuten werd het nog 9-0 door de goal van weer Bart Messi. JVAB is een sterk team maar was voetballend niet zo goed vandaag. We kregen nog een beker, Job ‘’El Ttigre’’ mocht die aannemen.

We werden ook nog uitgenodigd om lekker wat te drinken in de kantine! Het was een super leuke avond!