Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

zondag 5 september 2010

Bekerwedstrijd Terneuzense Boys C2 - Groede C1 rust 2 - 0 eind 6 - 0

Zaterdag 4 september
Bekerwedstrijd Terneuzense Boys C2 - Groede C1

De eerste echte wedstrijd op de laatste vakantiedag, maar vanwege een blessures en een aantal spelers die nog van devakantie aan het genieten waren begonnen de mannen van C2 met een beperkte bezetting aan de wedstrijd tegen een tegenstander die maar 10 spelers op de been konden brengen. Dat het de eerste wedstrijd was bleek al snel: de inzet was heel goed [net als het weer] maar de automatismen zitten er nog niet in. Veel balbezit, veel dreiging, maar het duurde lang tot de eerste goal opgetekend kon worden: in de 18 de minuut kon Ryan de 1-0 optekenen. Het duurde vervolgens tot de 31ste minuut tot we de 2-0 op het bord mochten zetten: Jesper werd gevloerd in de 16, kreeg een penalty die gestopt werd door de keeper van Groede maar een alerte Jesper en David wisten er toch een doelpunt uit te slepen.

Ondanks dat Groede niet echt gevaar had weten te stichten was de 2-0 wel een opluchting en werd de 1ste helft rustig uitgespeeld. Na de thee werd de 2de helft voortvarend begonnen: direct druk en jagen op de tegenstander en al snel tekende Ryan de 3-0 op.

Ook Jo, die eerder al een wedstrijd in C3 gespeeld had, liet zich niet onbetuigd en wist uit een goede actie de 4-0 op te tekenen. Rick volgde niet veel later met de 5-0, uiteindelijk zorgde Yoeri voor de eindstand van 6-0.

Al met al waren de Boys duidelijk een maatje te groot voor de 10 spelers van Groede maar was de uitslag verdiend voor een goed & assertief spelend Boys C2.