Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 2 april 2011

Terneuzense Boys C1- Steen C1: rust 0 – 0 eind 0 – 1

Vanaf oktober was er al druk Email-verkeer tussen de leider Steen C1 en leider TB C1 om een afspraak te maken voor een oefenwedstrijd. Maar elke keer bleek het prikken van een datum maar niet te lukken. Bekerverplichtingen, afgelastingen, competitieverplichtingen, er was maar geen vrije zaterdag te vinden om een keer tegen elkaar te oefenen. Maar vandaag 2 april was het dan toch zo ver. Wedstrijd begon wel iets later.
Scheidsrechter bij wedstrijd B1 was niet komen opdagen waardoor scheids Eric Roose wedstrijd B1 moest fluiten in plaats van D1. Deze wedstrijd was nog bezig op het aangegeven aanvangstijdstip 13.00 uur. De scheidsrechter Eddy de Keyser die Boys G-team had gefloten wilde wel de 1e helft fluiten, zodat Eric zijn benen even kon laten rusten en kon genieten van een door mama’s E2 –spelers gebakken pannenkoek. Beide scheids bedankt voor jullie leiding.
Boys begonnen sterk. Steen werd teruggedrongen in hun 16-meter-gebied. Steekpass van Thomas op Maxim was net te hard, Maxim kreeg het niet aangelopen. Kopbal van Niek na corner getrapt door Rutger was in de handen van de Steen-keeper. Bart werd aangespeeld door Niek en uit de draai zag hij de bal richting 2e paal hobbelen. Maar met de vingertoppen kon de keeper de bal naast tikken. Meeste Boys-aanvallen gingen over links, weinig overzicht om de bal eens naar rechts te verleggen om zo de Steen-verdediging uit elkaar te spelen. Enige wat Steen hier tegen in konden brengen was een vrije trap. Maar eenvoudige vangbal voor keeper Sander.
Verschillende spelers stonden op andere posities dan ze gewend waren. In plaats van verdediger in de aanval, in plaats van aanvaller verdediger, niet links maar rechts op het veld. Leverde toch wel wat verwarring op bij een aantal. Temperatuur ruim 20 C gepasseerd, om onder deze condities voor een eerste keer te spelen viel ook niet mee. Een bepaalde loomheid sloop de wedstrijd in. Na rust kwam Steen meer in het 16-metergebied bij keeper Kevin die Sander had vervangen bij aanvang 2e helft. Door een counter kon Steen op voorsprong komen. De Boys probeerden wel te gaan combineren maar het ging veel moeizamer dan de 1e 10 minuten van de 1e helft. Spelers gingen elkaar minder positief coachen en langzaam sloop de frustratie bij verschillende spelers erin.
Laatste minuten kreeg de Boys nog een kleine kans uit een corner. De hoop was dat de bal een keer goed zou vallen, maar helaas. Goede les voor spelers en leiding dat zonder positief inzet en veel werklust elke tegenstander het de Boys moeilijk kunnen maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten