Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 23 april 2011

Hoek C1 - Terneuzense Boys C2: eindstand 6 – 2

Het was warm, zeer warm, deze zaterdag. Omdat Monique A geen koffie meer mocht drinken en Mert nog uitgebreid naar de WC moest waren we hem vergeten. Maar sportief als hij was kwam hij op de fiets achteraan.

Net als tegen Clinge speelden we ook deze wedstrijd in een 4 - 3 - 3 opstelling. Dit komt ons voetbal ten goede maar op het middenveld en van achter geven we dan snel veel ruimte weg waardoor we makkelijk goals weggeven.

Zoals zo vaak ging de wedstrijd al in de eerste minuten verloren, is het niet door eigen fouten dan wel door scheidsrechterlijke dwalingen. We waren een minuutje of vijf bezig toen Hoek vanachter uit een diepte pass gaf op een speler die net buitenspel liep. Er werd wel gevlagd maar niet gefloten en de kans werd koel afgemaakt 1 – 0. Omdat de KNVB terecht strijd tegen agressie tegen scheidrechters en de begeleiding zich beheerste liep de wedstrijd niet uit de hand, wel werd de wedstrijd steviger waar de scheidsrechter meer van de grotere Hoek-spelers toe liet dan van de Boys-kant. Kort na de 1 – 0 werd het 2 – 0 doordat iemand (Hoek-speler?) riep om de bal te laten lopen hetgeen onze verdedigers ook deden. Het goede schot kon door Jordi, die vandaag in het doel stond, niet worden gestopt. Ook een doelpunt dat eigenlijk afgekeurd had moeten worden. De wedstrijd werd harder en steviger. Kort voor de rust ging ook Kobus mee naar voren en gaf van op de achterlijn een goede voorzet die Niels uit de lucht met een halve omhaal tot doelpunt promoveerde en hierdoor de achterstand tot 2 – 1 verkleind. Dit was echt een mooi doelpunt.

In de rust werd nogmaals benadrukt om te blijven voetballen zoals we deden en dat we zeker kans hadden op meer.

Na rust waren we direct sterker met een paar goede gevaarlijk aanvallen. Maar de problemen om te scoren en gebrek aan inzicht om op buitenspel te spelen achterin maakte dat toch Hoek meer gevaarlijke kansen kreeg. Ook werd de doorgebroken Niels op een schandalige manier van achter neer geschopt, maar de scheidrechter deed hier niets mee. Ook de handsbal voorafgaand aan het derde doelpunt van Hoek ontging de scheidsrechter waardoor het 3 - 1 werd. Door de ongelukkige beslissingen van de scheidrechter, die overigens de overige regeltjes wel kort hanteerde, liep de frustratie bij ons ook enigszins op. Een iets te forse sliding ook vanachter van een van onze verdedigers bleef ook onbestraft, waarschijnlijk als goedmakertje.
Wouter maakte uit een vrije schop ons tweede doelpunt.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een teleurstellend 6 - 2 verlies .