Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 9 april 2011

Terneuzense Boys C1 – BSC C1: rust 1 – 2 eind 1 – 5

Welke spelers zouden vandaag volledig fit zijn om te spelen tegen de koploper BSC C1? Bart en Pieter hadden een training overgeslagen in verband ziekte/buikgriep. Thomas had last van zijn grote teen en groeipijntjes bij Rutger en Thiemo. BSC uit Roosendaal begon de druk van FC Bergen te voelen voor het gevecht om de 1e plaats in 1e klasse A. Hoe zouden zij en ook FC Bergen (tegenstanders van de Boys laatste competitiewedstrijd) met deze druk omgaan. BSC begon sterk en met afstandschoten probeerden ze keeper Sander te verschalken. Boys konden hier nog weinig tegenin brengen. Vrije trap van Martijn was laag en geen probleem voor de BSC-verdediging. Vasthouden van een BSC-aanvaller in het 16-meter gebied werd bestraft met een penalty, zuiver binnen geschoten: 0 – 1. Tweede doelpunt was een cadeautje. Tussen drie Boys-verdedigers mocht een BSC-speler zomaar doorlopen, geen enkele verdediger greep in en de schuiver was onhoudbaar voor keeper Sander. De Boys bleven er wel in geloven en de aanval zoeken. Schot van Thomas, de keeper zat er goed bij in de korte hoek. Voorzet van Rutger ging langs de 1e paal tot aan Niek maar zijn schot recht in de handen van de BSC-keeper. Na goed inspelen van Thiemo op Kevin was het wel raak: 1 – 2. Tweede helft begonnen de Boys goed. BSC-keeper kon het schot van Niek niet vastpakken, zodat Niek de bal nog een keer kon terugleggen. Keeper was op tijd terug om de inzet van Bart nu klemvast te pakken. Bij uitverdedigen waren de Boys niet altijd gelukkig. Bij toeval kwam de bal bij een BSC-aanvaller en 1 -3 was een feit. Ook zonder Thomas deden de Boys niet onder voor BSC. Maar door het 3e BSC-doelpunt was even de organisatie zoek. Kampioenskandidaat BSC maakte hier handig gebruik van door verder uit te lopen naar 1 – 5. Keeper Sander had nog twee goede reddingen maar kon niet voorkomen dat deze geflatteerde eindscore werd bereikt. Enkel spelers gingen uit hun positie lopen en links en rechts vielen er gaatjes in de Boys-verdediging. BSC strafte deze fouten genadeloos af. In de 1e helft was bij BSC toch wel enige verwarring te bemerken na het Boys-doelpunt. Enkele minuten later floot scheids Oostvogels helaas met rustsignaal. Een tegendoelpunt had BSC niet verwacht en de weggedrukte zenuwen waren toch aan de oppervlakte gekomen. Maar na hun 3e doelpunt speelde BSC de wedstrijd professioneel uit en profiteerden van elke Boys-fout. Goede les voor de laatste drie finales. Volgende week streekderby, want dan komt HVV’24 op bezoek in Terneuzen.