Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 16 april 2011

Terneuzense Boys C2 – Clinge C1: rust 0 – 2 eind 2 – 6

Clinge C1 staat weliswaar 2e in onze competitie maar na de goede resultaten tegen Breskens en Philippine was alles weer mogelijk, in de ogen van de begeleiding dan. Echter, de voorbereiding op een wedstrijd van sommige spelers in ons team laat te wensen over. Ze voetballen soms zoals ze zich voorbereiden op de wedstrijd, slordig. Dit hoort wel een beetje bij de leeftijd maar sommigen hebben problemen om hun leven te beteren. De een komt met een beetje fantasie net op tijd, de ander is te laat, weer een ander is zijn broekje of trainingsjack vergeten. Deze chaotische lijn wordt tot ergernis van de begeleiding ook op het veld door getrokken. Het resultaat was dan ook dat we binnen 10 minuten door slap verdedigend werk al op een 2 – 0 achterstand stonden. Onze keeper Kevin, die de geschorste Job wederom goed verving, wist niet wat hem over kwam. Gezien de stand op de ranglijst spelen we bij een 0 -2 achterstand een kansloze wedstrijd. De trainer van Clinge kon zich al na 15 minuten veroorloven om zijn sterkste spelers te wisselen zodat ook de minderen hun speelminuten konden pakken. Hierdoor leek het tot aan de rust redelijk mee konden spelen. We kregen wel een aantal kansen maar door buitenspel of slecht afwerken kon geen geldig doelpunt worden genoteerd. Na de rust maakten we na een paar goede aanvallen zelfs 1 – 2. We kregen een hoop dat we er toch nog een wedstrijd van konden maken. Maar door niet goed ingrijpen van onze verdediging was deze hoop snel weer verdwenen en was het 1 – 3. We kunnen ons niet veroorloven duels niet of niet goed aan te gaan of een bal niet te koppen maar moeilijk met de voeten proberen te spelen. Na nog wat tegenstribbelen van onze kant en niet gebruik maken van de buitenspelregel werd het uiteindelijk 2 -6. We rekenen er op dat we vandaag weer wat geleerd hebben en van het geleerde volgende week tegen Hoek gebruik kunnen maken.