Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 9 april 2011

Terneuzense Boys C2 – Breskens C2: rust 0 – 1 eind 1 – 2

TB C2 mocht vandaag aantreden tegen Breskens C2. De bezoekers, afkomstig uit het vissersdorp aangevuld met spelers uit badplaats Cadzand. Keeper Job was geschorst en stond broodjes te smeren in de keuken. Keeper Kevin was bereid gevonden vroeg uit de veren te komen om 1e helft te keepen, keeper Jordi zou de 2e helft het doel verdedigen.
De 1ste kans was voor de thuisploeg. Mooie pas van Kobus over de Bressiaanse verdediging, Rick was goed doorgelopen maar de keeper was attent uitgelopen en op tijd uit zijn doel. Tegenslag voor de thuisploeg. Een vrije trap werd binnen gekopt. Kevin raakte nog met zijn vingertoppen de bal maar kon geen doelpunt voorkomen. Kobus kreeg een kans uit een vrije trap, gegeven nadat Robin omver was gelopen. De Boys waren de meer aanvallende ploeg en Breskens loerde op de counter. Met grote passen liet een aanvaller Kobus zijn hielen zien. Tristan, goed meegelopen met een andere aanvaller, zag de bal zowel achterlangs de aanvaller als achter zichzelf langs suizen. Met een 0 – 1 stand werd de kleedkamer opgezocht.
Tweede helft gaf een zelfde beeld. Kans voor Robin maar de keeper stond op de juiste plek. David zag zijn inzet naast schuiven. Bij een vrije trap, snel genomen door Wouter, werd Robin vrij gespeeld en de bal verdween in de touwen. Breskens kon toch weer op voorsprong komen. Bal werd niet tijdig door verdediging weggewerkt en hobbelde via binnenkant paal binnen. Over werklust hadden begeleiding Jean-Michel en vlagger Eric niet te klagen. Er werd geknokt tot de laatste seconde van de wedstrijd. Zowel Wouter als Robin kregen nog een kans op de gelijkmaker. Maar elke keer stond de keeper in de weg. Voor het harde werken van de Boys was een gelijkspel wel verdiend geweest.
Dank aan Sedat en Noah van D3 voor inzet en steun in deze wedstrijd.