Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 2 april 2011

Promotie-onderzoek

Een aantal weken geleden heeft de technische staf van de C-junioren toegezegd deel te nemen aan een promotieonderzoek van de Universiteit Twente naar het gamegedrag van jongeren. Het was voor zowel staf als spelers kort dag want een ingevulde vragenlijst moest ingeleverd worden uiterlijk op 1 april.
Gelukkig hebben een aantal spelers aan dit onderzoek meegewerkt. De individuele resultaten van het onderzoek zijn anoniem maar gelukkig kan de staf hierbij wel al mededelen dat er nauwelijks problemen zijn onder de Boys-junioren in relatie tot het computergamen. Bij een enkeling zou dit echter wel minder mogen volgens de ouders, maar door duidelijk afspraken te maken lijkt er een goede balans tussen het gamen en andere activiteiten (voetbal op Boysonello bijvoorbeeld is ook mooi 'gamen'). Bij een enkele inzending gaan we er maar van uit dat men de voetbalgame in gedachten had bij het invullen van het formulier........
Als er nog lezers (ook in doelgroep 13 tot 18 jaar) van dit verslag zijn, die ook willen deelnemen aan het onderzoek, dan kan de vragenlijst alsnog worden opgevraagd bij technische staf C.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten