Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

maandag 28 maart 2011

medewerking promotieonderzoek gevraagd

Beste C1/C2 spelers,
Aan de De Universiteit Twente (IBR Research Institute of Social Sciences and Technology) wordt momenteel promotieonderzoek gedaan naar het gamegedrag onder jongeren teneinde over enige tijd ook met een meetmethode te kunnen komen. Door te onderzoeken welke factoren bijdragen aan een verslavend gamegedrag en wat de gevolgen ervan zijn, kan een beeld worden gevormd welke groep jongeren een risico loopt. Hierbij wordt onder andere gekeken naar psychosociaal welzijn en sociale cognities. Er lopen een aantal onderzoeken binnen dit project, waaronder een cohort onderzoek onder jongeren in de leeftijd van 13 tot 18 jaar. In dit onderzoek vindt tweemaal een meting plaats in een jaar tijd. De populatie voor het onderzoek wordt via scholen en sportclubs geworven. Omdat gamen de laatste tijd een belangrijk onderwerp in onze kleedkamers is geworden, heeft de technische staf van de C-junioren van de Terneuzense Boys zich opgegeven om mee te werken aan dit onderzoek. De resultaten zullen anoniem worden behandeld.
De betreffende vragenlijst is optevragen bij de trainers. Het verzoek is om deze lijst in te vullen en uiterlijk vrijdag aanstaande bij één van de trainers terug in te leveren/op te sturen.
Technische staf C-junioren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten