Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 26 maart 2011

Terneuzense Boys C1- SSV’65 C1: rust 0 – 0 eind 0 – 0

Van de uitwedstrijd tegen de tegenstander van vandaag, SSV’65, kunnen niet veel mensen zich de uitslag (rust 1 -1, eind 4 – 2) herinneren. Wel het kleine opstootje na afloop van de wedstrijd waarbij een aantal B-moeders tussen de spelers moesten springen om te kalmeren. En wat heen en weer geroep tussen ouders SSV onderling, meer naar aanleiding in de relationele sfeer, dus niets met voetbal te maken.

SSV’65 had de laatste weken goede uitslagen neergezet dus het zou niet zo eenvoudig worden. Maar elke volgende competitiewedstrijd zal voor TB C1 niet eenvoudig zijn, nog 4 finales te gaan tot het einde. Al bij de warming-up bleek SSV over een aantal snelle spelers te beschikken en deze stonden ook allemaal voorin in de aanval. Zowel Pieter als Mathijs hadden hun handen vol om deze spelers bij te houden als ze eenmaal hadden aangezet. Met ondersteuning van voorstopper Yannick en laatste man Martijn bleek de Boys-verdediging weer te staan als een huis.
Eerste helft kreeg SSV maar één echte kans. De spits gaf zonder te kijken een voorzet van rechts richting de linkeraanvaller. Yannick was goed meegelopen en kon de bal tot corner werken voordat de SSV-aanvaller gevaarlijk kon worden. De betere kansen waren voor de Boys. Niek had na een verwoestende uithaal de paal geraakt. Na goed doorjagen van Jesper en Niek werd door deze laatste het houtwerk getest. Volgende inzet van Niek verdween net naast het doel. Voor rust kon SSV nog een keer uitbreken. De goed uit zijn doel komende keeper kon deze bal blocken.
In de tweede helft ging SSV de duels nog harder aan en de goed leidende scheidsrechter had zijn handen vol om alles binnen de perken te houden. SSV had nog een 110% kans. Bal ging volledig voorlangs zonder dat een Boys- of SSV-speler de bal kon raken. Bal werd wel terug voorgebracht maar nu waren er wel Boys-verdedigers om de bal naast te werken. Ook deze helft hadden de Boys de betere kansen. Voorzet op Bart werd weggewerkt en in de rebound testte Niek het hout van weer een doelpaal. Goed doorzetten van Niek, Thiemo en Jesper leverde een mooie voorzet op, helaas net te hoog voor Bart om zijn hoofd er tegen aan te zetten. Thomas probeerde nog van afstand maar een SSV-voetje zorgde ervoor dat de bal ruim over het doel vloog.
Door de vele blessurebehandelingen werd er nog wat extra tijd bijgeteld in 2e deel. De waterdragers van vandaag, Cor, John en Marc, hadden meer werk in deze wedstrijd dan de laatste 3 – 4 wedstrijden bij elkaar. Misschien dat ze elkaar afwisselden om zich wat warm te lopen, of was het misschien de conditie van de trainers waar nog wat aangewerkt moest worden.
De drie teams onder de Boys hadden ook punten gemorst. Terneuzen en Arnemuiden verloren en Walcheren gelijk. Wat betreft het aantal tegendoelpunten (28) staat TB C1 op plaats 5, doelpunten voor (2) op één na laatste plaats, 2 meer dan Terneuzen. Met doelsaldo (-6) op plaats 8 en volgens standpunten totaal op plaats 9.
Het blijft spannend in de 1e klasse. Komende weken dus veel spanning en spektakel op het Zuidersportpark als C1 nog drie thuiswedstrijden moet afwerken.

1 opmerking:

  1. Jongens, vandaag goed en geconcentreerd gespeeld. Met een beetje geluk in de afwerking hadden we vandaag gewoon weer 3 punten verdiend. We zijn allemaal goed bezig, op de training en ook tijdens de wedstrijden. Als we dit allemaal zo vasthouden, weet ik zeker dat we nog de nodige punten pakken in de resterende 4 wedstrijden. Tot maandag op de training! Cor

    BeantwoordenVerwijderen