Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 19 maart 2011

Arnemuiden C1 - Terneuzense Boys C1: rust 0 – 2 eind 1 – 3

Voor de één na laatste uitwedstrijd door de Westerscheldetunnel ging TB C1 naar het vissersdrop Arnemuiden. Trainer Ad was in verband met drukke werkzaamheden niet aanwezig. Ook John was 1 dag na zijn verjaardag aan het werk voor zijn baas (John – gefeliciteerd). Cor, tot het einde van het seizoen interim hoofdcoach, had al bij vertrek de bibbers. Er moest ook aan zoveel zaken worden gedacht worden: ballen, hoedjes, hesjes, watertas. Door de vele ballen in ballenhok zag hij de watertas niet meer.
Voor vele lezers zal het volgende misschien vreemd lijken, maar naast de reguliere wedstrijden op zaterdag, spelen een groot aantal Boys dagelijks hun wedstrijden op OSM (Online Soccer Manager). In een competitie spelen oa Rutger, Thomas, Jesper, Bart, Kevin, Björn, Kobus, Rik B, Mert met hun virtuele teams. Bij elke Boys-training of -wedstrijd worden uitgebreid de uitslagen en ploegentactiek besproken. Misschien moeten we op zaterdag de tactiek van de weekwinnaar maar gebruiken om weer eens 3 punten te halen.

Door een misverstand was de colonne auto’s met spelers en fans al snel doorbroken. Tegenvaller bij de stoplichten, enkele andere auto’s waren ertussen geschoven en de voorste auto was de rest al binnen de kortste keren uit het oog verloren. Wederom dank aan ouders Cor, Kitty, Kees, Jeanette, Wendy, Christianne en Marc voor het rijden met de spelers en de fans.
De Arnemuidense vlagger had de morgen van zijn leven met acht vrouwelijke Boys-moeders aan de kant, die een 35-tal minuten lang probeerden zijn aandacht van het spel af te leiden.

Aangekomen in Arnemuiden bleek het veld er goed bij te liggen op de mooie accommodatie en onder een lekker zonnetje werd er om 11.15 uur afgetrapt. De staf, Cor en Marc, hadden de spelers op scherp gezet want de Boys kwamen beter uit de startblokken dan de thuisploeg. Langzaam werd de druk op de thuisploeg opgevoerd. Op een schot van Niek moest de keeper zich strekken om de bal naast te werken. Een schotje van Arnemuiden werd door Sander klemvast gepakt. Niek had nog wat tips van Pa gekregen bij de pogingen om van afstand het doel te bestoken. Probeer bal laag te houden, mik midden doel, bij wat afwijking kon de bal er toch nog invliegen.

Een aanval ingezet door Thomas bleek dood te lopen, maar met toeval kwam de bal voor de voeten van Niek. Niet meer aan de tips gedacht, op de slof en zijn uithaal verdween achter de keeper tegen de touwen. Een opsteker voor de Boys. Over het gehele veld hadden zich koppeltjes gevormd van oranje / rood-geel. Het werd zelfs 0 – 2. Een echt Kevin-doelpuntje: Thomas kon net een tikje tegen de bal geven voordat de A-verdediger de bal kon weghalen en Kevin was er als de kippen bij om het aantal gescoorde doelpunten dit seizoen op 8 te brengen (evenveel als Niek). Hij kon de score voor rust nog vergroten. Probeerde met links verwoestend uit te halen maar intussen tikte hij met zijn rechtervoet net tegen de bal.Na de thee kwam Arnemuiden feller uit de kleedkamer dan de Boys. Bij de Boys ging het goed, geen omzettingen, maar bij de thuisploeg waren er paar harde woorden, donderpreek uitgesproken. De Boys moesten er een schepje bovenop doen om de thuisploeg bij te benen. Bal werd door Arnemuiden ingespeeld en Martijn werd naar buiten gedrongen. De voorzet was op maat. Yannick was net te laat om de bal te blokken en schuiver lag binnen via de korte hoek 1 – 2. Dit was het sein voor de Boys om een versnelling hoger te gaan spelen. Kansje voor Bart, maar zijn schot verdween in de handen van de keeper. Een aantal onnodige overtredingen op plaatsen waaruit Arnemuiden met een vrije trap weer aansluiting zou kunnen vinden. Gelukkig werd er niet van geprofiteerd.


Met Jesper en Mathijs voor Kevin en Maxim was zowel links als rechts vers bloed in de aanval gekomen. De links- en rechtsback van Arnemuiden hadden hun handen vol. Jesper werd strak ingespeeld en stoomde op naar de 16 meter. Broer Thomas liep goed mee en wees al waar hij de bal wilde hebben. Hij kreeg de bal daar ook en Thomas had zijn verdiende doelpunt, 1 – 3 de overwinning zat in de tas. De volgende tegenstander SSV’65 had zijn wedstrijd gewonnen, HVV en Walcheren verloren dus de Boys stijgen van plaats 10 naar 8.

Opstelling: Sander, Rodi, Martijn, Pieter, Yannick, Maxim (35, Mathijs), Rutger, Thomas, Niek, Bart en Kevin (35, Jesper)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten