Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zondag 13 maart 2011

Terneuzense Boys C oud – Terneuzense Boys C jong

Zaterdag 12 maart

Omdat er voor deze dag geen programma was had de begeleiding er voor gekozen om een onderlinge wedstrijd te spelen. ‘s Morgens trainen en ‘s middags nog een wedstrijdje werd te zwaar geacht. Om 10.00 uur waren er dan ook 26 spelers aanwezig, zelfs Maxim was onverwacht ergens vandaan gekomen. De wedstrijdspanning was niet erg groot want vooraf was de vraag op wie Tristan verliefd is, of Wouter hierover jaloers was en wat Pieter hier mee te maken heeft veel belangrijker dan de wedstrijd.

Na een korte warming-up en wat toespreken van Cor A tegen de oudjes en van Mark C en John M tegen het grut kon de wedstrijd beginnen.
Vanaf het begin was, ondanks dat het een wedstrijd om niets was, aan beide teams te zien dat ze niet graag wilden verliezen. Aan het begin van de eerste helft waren de oudjes veel sterker en had het grut weinig in te brengen. Echter, de oudjes hadden problemen met de afwerking of er zat op het laatste moment een been van het grut tussen. Thomas liet zich met een fraaie duik nog een keer vallen in het 16m gebied met de hoop een strafschop te versieren na een vermeende overtreding van Pieter. Echter, de scheidsrechter had gezien dat Thomas zijn broek op zijn knieën hing en een niet nader te noemen lichaamsdeel zichtbaar werd en floot af voor onzedelijk gedrag binnen de 16 m. Richting de rust kwam het grut onder aanvoering van Jesper C op links en Rick A op rechts beter in de wedstrijd en kreeg dan ook een paar kansen. Er was zelfs een aanval bij waarbij zowel Robin als David het voor open doel presteerden om over de bal te maaien. Uiteindelijk was de ruststand dus 0 – 0.

Nadat de tweede helft onder de perfecte leiding van Matthijs T, Koert v/d A en Willie K. was begonnen namen de oudjes wederom resoluut het initiatief, vooral met veel slap praten. Na veel gefrommel nam Kevin Z. dan toch de 1 - 0 voor zijn rekening. Even later werd de voorsprong verdubbeld door een snoeihard afstandschot van Gido P. dat onhoudbaar via de lat in het doel van het grut verdween: 2 – 0. Thomas, die iets gefrustreerd liep te voetballen, kreeg nog geel na een enorme swalbe na goed uitkomen en ingrijpen van Job op een dieptepass. Nadat heel het stadion (behalve deze reporter) dacht dat er afgefloten werd voor buitenspel van Niels na een ingooi, in plaats van een overtreding van de oudjes, werden de oudjes wederom naar het einde weer op eigen helft teruggedrongen. Hierdoor kreeg het grut een aantal niet te missen kansen, echter scoren is moeilijk voor onze C-jongeren. Maxim maakte na goed doorzetten van een solo, waarmee hij vanaf eigen helft het hele bejaarde team inclusief keeper op een hoopje voetbalde, de 2 - 1. Vlak voor het einde behoedde buitenspel van David de zich dan als bejaarden voortbewegende ouderejaars C’s voor een beschamend gelijkspel.

Na een lekkere douche hadden Jolanda en Geerard V. voor lekkere soep met broodjes gezorgd, deze verdwenen in recordtijd allemaal in de hongerige magen.
Volgende week volgen weer belangrijke competitiewedstrijden voor C1 en C2 om uit de degradatiezone te blijven.