Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 12 maart 2011

Team 1 (1e jaar C) – Team 2 (2e jaar C): rust 0 – 0 eind 1 – 2

Geen competitieverplichtingen voor de C’s deze zaterdag. Maar het weer is te mooi om een leuk voetbalpotje te laten lopen. Spelers en trainers wilden wel graag lekker ballen. De C1-, C2- en enkele C3-spelers waren naar Boysonello gekomen om onderling een oefenpot te spelen. Tijdens de voetbalvrije carnavalsperiode hadden de trainers een aantal tactische plannen besproken. Een aantal van deze plannen wilden ze ook wel eens op het veld zien. Een teammix van 1e jaars- en/of 2e jaars-, spelers op andere posities…… wat zouden de trainers uit hun hoge hoed toveren. Voor de verdere leesbaarheid van dit verslag: team 1waren de 1e jaars C’s, team 2 de 2e jaars C’s.
De eerste helft ging gelijk op. In het begin had team 2 wel wat meer de overhand. Toen enkele spelers minder de oplossing gingen zoeken in combineren maar meer voor eigen kans gingen, kon team 1 zich terugknokken in de wedstrijd. Doelpunt Rik B werd afgekeurd na vlagsignaal van vlagger Matthijs. Professioneel hield Jesper, gebruikmakend van handen en voeten, Kevin tegen toen deze dreigde door te breken. Pas na een minuut of twintig moest Sander voor een eerste keer in actie komen na een schot van Bart. Zowel Robin als David kon een strak gegeven voorzet van Bart niet binnenlopen. Sander was gepasseerd maar beide spelers misten de bal volledig. Tweede helft gaf hetzelfde beeld. Team 2 speelde tot aan de 25 / 25 minuut op helft van team 1. Met doelpunten van Kevin (voorzet Thomas) en mooi doelpunt Gido (schot onderkant lat en binnen) kon team 2 op een 2 – 0 voorsprong komen.
Gelegenheidsspits Thomas had voor de wedstrijd goede voornemens om vandaag veel doelpunten te maken. De ballen vlogen overal, maar niet tussen de palen. Trainer Cor had de kans om zijn ervaring als scheidsrechter te vergroten laten lopen en had de wedstrijdleiding aan Willie gelaten. Met hulp van assistenten Koert en Matthijs had deze de wedstrijd goed onder controle. De geleende gele kaart moest toch nog uit de borstzak komen na een schwalbe van Thomas. Keeper Job speelde een goede wedstrijd en hield team 1 overeind. Hij pareerde een inzet van Niels van dichtbij goed.
Afstandsschoten waren er maar weinig. Rutger probeerde het een keer aan het eind van de 2e helft. Iedereen zag de bal al in de kruising verdwijnen maar op enkele centimeters vloog de bal over.
Maxim kon voor team 1 nog de eindstand brengen op 1 – 2. Na afloop hebben spelers en trainers gezamenlijk genoten van een broodmaaltijd. Gezien het aantal verorberde broodjes was dit wel een succes.
Nu nog een tip voor een aantal spelers: controleer de avond voor de wedstrijddag of je schoenen, sokken, wedstrijdbroek, scheenbeschermers in je tas zitten. Geen smoesjes meer van: mijn mam heeft . . . Als C-junior ben je oud genoeg om zelf voor je voetbalspullen te zorgen.

Opstelling
Team1: Job, Gijs, Pieter, Yannick, Yoeri, Tristan, Jesper, Bart, Wouter, RickA, Maxim, Robin en David
Team2: Sander, KevinW, Mathijs, Kobus, Niek, Niels, KevinZ, Rodi, Jordi, Micha, Rutger, Gido, Thomas, RikB.