Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 5 februari 2011

Walcheren C1 - Terneuzense Boys C1: rust 0 – 0 eind 0 – 0

2e gelijkspel op rij voor TB C1 Zaterdag 29 januari kon er niet gevoetbald worden. Temperatuur was onder het vriespunt gezakt en de velden waren zo hard als een landingsbaan. Vanaf begin van de week waren de temperaturen wat opgelopen, de voorspelde regen was nog uitgebleven dus het volledige wedstrijdprogramma van 5 februari kon afgewerkt worden. De trainers van C1 konden geen beroep doen op Thiemo (herstellende) en Yannick (geschorst). Vervanger Kobus moest helaas met koorts binnen blijven, maar David en Ensar van C2 waren bereid om C1 te vervolledigen. Enkele C1-spelers hadden een nieuw speeltje gekregen en waren al dagen in de weer met MSN, SMS, twitter en andere moderne communicatiemiddelen in voorbereiding op de wedstrijd . Trainer Cor had vrijdagavond laat ingegrepen en had ook via de digitale snelweg wat berichten verstuurd aan de spelers. Op tijd gaan slapen, voldoende rust nemen en goed ontbijt waren ook belangrijk voor een wedstrijd.

Vandaag was in Vlissingen Walcheren C1 de tegenstander. Met de wind dwars over het veld had degene met de wind in de rug een licht voordeel. Walcheren had 1e helft het voordeel van de wind. Helaas verloren ze al na enkel minuten hun linkerspits na een botsing met een Boys speler. De speler van Walcheren moest met een knie blessure het veld verlaten. Thuisploeg kwam beter uit de startblokken als de bezoekers. Pas na een 10-tal minuten konden de Boys een 1e tegenaanval plaatsen. Helaas werd Niek in voordeel positie teruggefloten. Walcheren had betere kansen door een 2-tal vrije trappen. Met de wind zeer gevaarlijk. Sander was zeer attent en keek de ballen allemaal over. De Boys hielden stand tot aan het rustsignaal en doelpuntloos gingen beide teams richting de kleedkamer. Misschien met het voordeel van de wind konden de Boys na rust een vuist gaan maken. Maar de thuisploeg kwam scherper uit de kleedkamer als de Boys. De wind bleek ineens verdwenen. Boys kwamen goed weg bij een vrije trap van Walcheren, bal verdween net over. Ook de Boys kregen door vrije trappen een 2-tal goede kansen. Maar zowel Thomas als Niek zagen hun schoten overvliegen. Walcheren kreeg ook nog een paar kansjes maar vandaag was Sander niet te passeren. Na een één - tweetje tussen Kevin en Thomas was verdediging thuisploeg uitgespeeld . Deze laatste zag zijn schuiver naast gaan. Beide teams waren wel tevreden met één punt. Thuisploeg had wat meer voordeel van de wind als de Boys. Maar echt uitgespeelde kansen hadden beide teams niet gehad.

Nadat een aantal spelers een stil gevallen auto van de zeesluis had afgeduwd arriveerden de Boys ruim op tijd op het Zuidersportpark om de 2e helft van TB 1 – Alblasserdam 1 te bekijken. Volgende week wacht FC Dauwendaele. Een team waar de Boys tegen competitie nog niet tegen hebben gespeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten