Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 26 februari 2011

Terneuzense Boys C1 – SC Gastel C1: rust 0 – 0 eind 0 – 0

Het was vandaag een verrassing voor spelers en teambegeleiding wie de thuiswedstrijd tegen SC Gastel C1 zou fluiten. Trainer Cor had voor de zekerheid zijn rode en gele kleurtjes karton opgezocht om kaarten te maken in de juiste kleuren. Zijn enige scheidsrechterservaring van een voetbalkooi in Rotterdam-Zuid was toch niet nodig want Dhr. Oostvogels was bereid gevonden deze wedstrijd te leiden. Zowel vlagger Koert als vlagger John waren hard aan het werk voor hun baas. Cor kon toch aan de bak, maar nu als assistent-scheidsrechter.
De trainers hadden tijdens de wedstrijdbespreking de tactiek doorgenomen. Proberen om van achteruit het spel op te bouwen, voorzetten tussen de 11 – 16 meter te plaatsen, onbereikbaar voor de sterke keeper.
Achterin werd dit goed opgevolgd. Via keeper Job (Sander stond bij B1 onder de lat) werd het spel goed verlegd van links naar rechts. Voorin hadden de aanvallers het moeilijker. De voorzetten kwamen niet ver genoeg van de goal, elke bal was een eenvoudige prooi voor de keeper. Na een snelle omschakeling konden de Boys uitbreken via Thiemo. Verdediger uitgespeeld maar het enige resultaat was een corner. De bezoekers konden niet dicht bij het doel van Job komen en probeerden het een keer van afstand. Via lat vloog de bal over. Tweede grote kans was voor Thiemo maar de keeper kwam goed zijn doel uitlopen. Om toerbeurt probeerden Thomas of Yannick door te breken. Yannick liep zich vast, in de rebound werd het schot van Kevin naast gewerkt. In de tussentijd was het ook begonnen te regenen. Ook de 2e helft bleef het van begin tot het eind druppelen en werd het veld zwaarder en zwaarder.
Een SC-aanvaller kon zich voor Pieter wurmen en zijn schot verdween maar net naast het doel. De Gastel-keeper hield zijn team in de wedstrijd. Een omhaal van Niek haalde hij gestrekt uit de rechterhoek. Uit de hierna getrapte corner schoot Kevin de bal over.
De Boys kregen nog 2 tot 3 kansen op een voorsprong. Schot van Kevin na voorzet van Niek werd geblokt. In de rebound was Thomas te gretig met een complete afzwaaier.
Beide teams hinkten wat op 2 gedachten. Punten delen of toch nog gaan voor dat ene doelpunt. De Gastel-keeper kwam over de middenlijn om een vrije trap te nemen. Door de regen glipte de bal bijna nog door de handen van Job. Zowel Mathijs als Niek kwam nog in scoringspositie. Beiden hadden moeite de bal te drukken, schoten verdween over het doel.
Zowel 1e als 2e helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Ook het aantal corners was eerlijk verdeeld. Directe concurrent Arnemuiden en HVV hebben wel hun wedstrijd gewonnen. Gelijkspel van de Boys is dus niet voldoende om deze teams voor te blijven in de competitie. Beiden zijn komende weken nog een keer tegenstander van oranje/zwart. Komende 2 weken maar goed trainen, spel is goed, wat meer zelfvertrouwen en de punten zullen zeker komen.
De technische staf heeft er alle vertrouwen in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten