Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 19 februari 2011

Steenbergen C1 - Terneuzense Boys C1: rust 0 – 0 eind 1 – 0

Eén foutje 2e helft kost TB C1 de 3 punten in een koud en guur Steenbergen

De laatste Brabantse uitwedstrijd voor TB C1 dit seizoen. Een 3-tal spelers waren 's morgens bij De Rede de bus uitgerold na hun Snowcamp-avontuur. Van de 63 skieërs en snowboarders waren er 12 met botbreuken, kneuzingen, open wonden meegekomen of al eerder naar het Zeeuws-Vlaamse land vertrokken. Maar de drie C1-spelers waren heel, maar moe aangekomen. Mathijs was achtergebleven in zijn bed in Philippine. Bart en Maxim hadden het nog wel aangedurfd om mee te gaan naar Steenbergen. Maar al snel bleek dat voor Bart het pad van auto naar kleedkamer al te ver lopen was. Na maar 2 uur slaap kon hij het ene been maar met moeite voor het andere krijgen. Hij besloot dan ook wijselijk maar niet met de warming-up te beginnen. Als extra spelers waren Kobus en Björn bereid gevonden mee te rijden. Iedereen kon zich de thuiswedstrijd tegen Steenbergen nog wel herinneren. Volgens de voor - (25) en tegendoelpunten (slechts 8 in 14 wedstrijden) was het heel moeilijk scoren tegen deze tegenstander. Op een moeilijk en zwaar veld was het een zeer open wedstrijd. Beide ploegen kregen kleine kansjes. Scherpe voorzet van Niek was net te hard en te ver voor Jesper om de bal binnen te lopen. Met een steekpass werd Jesper door Niek de 16 ingestuurd. Zijn puntertje kon door de keeper nog net uit de hoek worden geplukt.

Uit een vrije trap was Steenbergen dicht bij een 1e doelpunt maar Sander hield zijn doel schoon. Niek trapte een vrije trap in de muur. Een schot spatte via onderkant lat weer terug het veld in. Het schot was van een speler die bij een vrije trap te snel was ingelopen en uit buitenspelpositie het hout had geraakt.

Na een spannende 1e helft zochten beide teams de kleedkamer op. Lekker dicht tegen elkaar, want met 15 spelers en 2 trainers in een ruimte van 2 bij 5 meter was het krap in de Steenbergense kleedkamer. Steenbergen zocht in de 2e helft meer de aanval. Een foutje werd genadeloos afgestraft. Bal werd weer via het midden uitverdedigd. De 1e helft was het een paar keer nog goed afgelopen. Maar nu zat er een SB-been tussen. Met een beetje geluk kreeg een aanvaller de bal mee en vrij voor Sander had hij de hoek voor het uitkiezen. Sander was kansloos. De Boys probeerden wel de aanval te zoeken, maar het zware veld begon zijn tol te eisen. Vrije trap werd door Martijn recht richting kruising geschoten. Maar de keeper kon zijn hand er nog net achter krijgen. Nog een kans van Steenbergen werd goed verdedigd door Kobus. Sander was al gepasseerd maar Kobus kon de bal voor de lijn nog weghalen.
Met in de 1e helft maar 1 corner voor de thuisploeg en 6 corners in het 2e bedrijf bleek wel dat de thuisploeg de 2e 35 minuten meer bij het doel van Sander was geweest dan de eerste.
Directe concurrentie hadden ook zowel punten verloren als punten gewonnen. Arnemuiden gelijk, HVV verloren, Walcheren gewonnen. Het blijft komende weken spannend in de middenmoot van de 1e klasse.
Dank aan de chauffeurs Kees, Kitty, Cor, Ad, Marc en Jean-Michel. Na een spannende wedstrijd, wel zonder punten, hebben deze ouders de Boys weer veilig thuis afgezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten