Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 29 januari 2011

Afgelast

Vrijdag was al bekend dat alle wedstrijden B-categorie waren afgelast, dus ook wedstrijd TB C2 - Clinge C1. Zowel scheidsrechter als spelers konden uitslapen.
Door veel afwezigen bij A en B was er veel gebeld en veel mail verkeer om spelers doorteschuiven om toch te zorgen dat alle teams met 11 spelers aan de aftrap konden verschijnen.

Door afgelaste wedstrijden van TB B2 en TB A2 zouden alle standaard teams met volle sterkte de sportieve uitdaging weer aan kunnen gaan. Maar helaas op zaterdagmorgen bleek dat het paar graden had gevroren, velden wit en één grote betonplaat. Onverantwoord om te voetballen.

Dus alle thuis wedstrijden van de Boys werden afgelast waaronder TB C1.
Helaas een voetbal vrij weekend. Spelers kunnen lekker uitrusten en genieten van het voetbalvrij weekend.

Na het voetbal vrije weekend gaan we weer trainen. Maar duimen dat de temperaturen paar graden gaan stijgen zodat volgende week 5 februari wel gevoetbald kan worden.

Nog een tip als voorbereiding voor een wedstrijd:
Naast goed eten, drinken en voldoende slapen is de organisatie voor en tijdens een wedstrijd belangrijk. De organisatie op het veld is zeer belangrijk, Als trainer/coach aan de kant kunnen we weinig aan de kwaliteit van het spel doen, dat moet een beetje in jezelf, de speler, zitten en via de trainingen ingeslepen worden. Maar goed je taak uitvoeren, je positie houden, elkaar positief coachen en met het zelfde idee voetballen bepalen mede het resultaat dat in een wedstrijd behaald wordt.

Dus voor een wedstrijd op tijd naar bed, goed ontbijten en voldoende drinken en optimaal georganiseerd de wedstrijd beginnen en niet tegelijk jezelf, het team in de problemen brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten