Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 22 januari 2011

RCS C1 - Terneuzense Boys C1: rust 0 – 0 eind 0 – 0

Harde werken van de C1-Boys levert een verdiend punt op.
Met Rodi ziek achtergebleven in Terneuzen waren de C1-Boys, ouders en begeleiding afgereisd naar Oost-Souburg. Na een korte toer door Oost-Souburg vanwege wegomlegging was het team ruim op tijd om te zien dat het hoofdveld nog werd gerold. De Boys mochten aantreden op dit hoofdveld, dus alle voorbereidingen waren getroffen door de thuisploeg om er een leuke wedstrijd van te maken.
Helaas moest Bart na de warming-up al afhaken. Te veel last van zere kuiten. Trainer Cor, ‘s morgens pas om 10.00 uur in Terneuzen gearriveerd na een trip naar Hongkong, om 08.30 uur geland in Zaventem na tussenstop in Zurich, ontfermde zich over de speler. Misschien dat wonderzalf van Josa Barts zijn kuiten wat deed opwarmen. Jesper en Thiemo vormden nu de aanval en moesten het de RCS-verdedigers moeilijk gaan maken.
Het 1e gevaar was van RCS, afstandsschot. Maar ook de Boys lieten van zich spreken. Kevin mocht de 1e corner van de wedstrijd trappen. Op de training vallen de ballen altijd goed, maar nu speelde de zenuwen nog wat op. Toen de RCS-spits net wat te hard inging op de opkomende Sander bleek maar weer dat wedstrijden tegen RCS geen vriendschappelijke potjes zijn.
Verder 1e helft geen uitgespeelde kansen. Vrije trap van Yannick verdween net over. Vrije trap van RCS, rand 16 meter, na handsbal van Martijn was het enige Souburgse gevaar. Waar moet een verdediger zijn armen nu houden om te voorkomen dat een bal er tegen aan wordt geschoten. Met een blanco stand zochten beide teams de kleedkamer op.
In de 2e helft waren de betere kansen voor de Boys. Thiemo werd een 3-tal keer op randje buitenspel teruggefloten. Bij de 2e buitenspelsituatie verontschuldigde de RCS- vlagger zich. Thiemo kon vrij doorlopen op de RCS-keeper, maar de vlagger had zomaar, alsof het vanzelf ging, de stok de lucht ingestoken. Op dit signaal had de scheids afgefloten. Maar de vlagger wilde niet vlaggen, het was geen buitenspel. RCS wilde de drie punten erg graag in Oost-Souburg houden en begonnen met meer risico te spelen. Hierdoor kregen de Boys enkele goede kansen. Jesper naar het doel, maar zijn schot verdween recht in de handen van de keeper. Steekpass van Thomas op Kevin die de bal net te veel voor zich uit speelde. De vele gelopen meters begonnen nu mee te spelen en Kevin had de snelheid niet meer om voor de verdediger de bal te bereiken. Niek, die na een pass van Kevin net te veel van het doel werd gedreven, om de bal goed te raken. Goed door lopen van Thomas, slalom door de RCS-verdediging, John, Cor en Ad zagen de bal in de touwen verdwijnen maar deze ging voorlangs.
Al ruim in blessuretijd kreeg RCS nog een vrije trap. De beste kans, kopbal, verdween gelukkig naast het doel. Doelpunt zou niet verdiend zijn geweest. De wedstrijd eindigde fel, met links en rechts wat onvrede in woord en gebaar. Yannick probeerde de provocatie van de RCS-spits te ontwijken maar blijkbaar had de scheidsrechter vanaf een 30-tal meter dit anders gezien. Met direct rood werd Yannick van het veld gestuurd. Met opgeheven hoofd ging Yannick gelaten het veld af.
Als team hebben de Boys gestreden en het punt ruim verdiend. Complimenten van de technische staf. Na 6 weken winterstop, laatste wedstrijd 11 december gespeeld, kan met dit getoonde spel elke volgende tegenstander zijn borst nat maken. Volgende week Zeeuws-Vlaamse derby in de 1e klasse. HVV C1 komt dan op bezoek op Boysonollo.

Opstelling: Sander, Mathijs, Yannick, Martijn, Pieter, Maxim, Thomas, Niek, Kevin, Thiemo (55, Rutger) en Jesper. Bart blessure, Rodi ziek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten