Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 15 januari 2011

Terneuzense Boys C2 - Zaamslag C1: rust 0 – 1 eind 0 – 4

Al weken kijken de C2-spelers uit naar de wedstrijd tegen Zaamslag, de mannen van ’t Durp. In de twee eerder gespeelde wedstrijden waren de groenen te sterk en prikten ze minimaal 5 doelpunten in de netten. Een echte counterploeg waar de spitsen op het randje van buitenspel opereren om zo op snelheid richting het doel te stomen. Met de vele regen van afgelopen dagen had iedereen er rekening mee gehouden dat de wedstrijd zou worden afgelast. Maar tot ieders verbazing kon er om 11.30 uur worden afgetrapt op veld 3 Zuidersportpark. In de 1e helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. De Boys probeerden met driehoekjes de bal voorin te krijgen. Maar de Zaamslagse verdedigers stonden dicht op de aanvallers en lieten de spitsen bijna niet aan de bal komen. Zaamslag probeerde de buitenspelval te omzeilen maar vlagger Eric moest regelmatig de vlag de lucht in heffen.
Helaas: net voor einde 1e helft wat concentratie verlies bij oranje/zwart en Zaamslag kon profiteren: 0 – 1.
Tweede helft was Zaamslag de bovenliggende partij. De Boys konden geen vuist meer maken en Zaamslag kon verder uitlopen naar 0 – 4.
Eindelijk, na 11 december, 5 weken geleden, hadden de spelers weer een competitiewedstrijd kunnen spelen. De schade was beperkt tegen de onbetwiste competitiekoploper.
Alle spelers waren ook bijna weer wedstrijdklaar. Alleen Rik B ontbrak nog.
Volgende week weer een streekderby. Dan is Koewacht de tegenstander.

Opstelling: Job, Youri , Kobus, Gijs, Jordi, Tristan, Bjorn, Rick, Micha, Ensar en David, Wouter, Martijn, Niels en Robin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten