Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 6 november 2010

BSC C1 - Terneuzense Boys C1: rust 2 – 0 eind 4 – 0

Link verslag BSC C1 http://www.bscroosendaal.nl/index.php?pagid=627&verslag=602

RKSV BSC Roosendaal C1 (Rooms Katholieke Sport Vereniging Burgerhoutse Sport Club), afgelopen seizoen gedegradeerd uit de hoofdklasse en nu fier aan kop in 1e klasse (19 punten uit 8 wedstrijden). Geen eenvoudige opgave voor onze TB C1 Boys. BSC was duidelijk in vorm en afgelopen weken hadden onze Boys flink wat punten laten liggen.
Na menig uurtje spelers schuiven waren verschillende mogelijke opstellingen geëvalueerd door de technische staf. Details zullen niet verder worden gegeven, want ook de tegenstander leest deze wedstrijdverslagen. De wedstrijd tegen de koploper mocht op het hoofdveld gespeeld worden. Maar één wedstrijd per weekend mocht hierop gespeeld worden. Het was dan ook een domper voor de thuisploeg dat er toch te veel water op het veld bleek te staan en er moest worden uitgeweken naar veld D. Helaas hier geen tribune of dug-out. Gelukkig brak het zonnetje door, dus goede omstandigheden voor een leuke voetbalpot.
De Boys begonnen goed aan de wedstrijd met een kleine kans voor Niek. De thuisploeg bleef rustig en met gedegen spel namen ze de wedstrijd in handen. Met een kopbal na een goede voorzet was het eerste gevaar bij het doel van Sander. Een te ver uitgestrekt been deed een BSC-aanvaller vallen aan de rand binnen 16 meter gebied. De penalty werd goed binnen geschoten.
Uit een volgende BSC-aanval werd het zelfs 2 – 0. Een harde schuiver in de verre hoek verdween in het doel, maar via onderkant zijnet ook weer uit het doel. Verwarring alom, zat er nu wel / geen gat in het zijnet. Maar de scheidsrechter stond er bovenop en wees resoluut naar de middenstip.

Complimenten voor de Boys. Ze bleven elkaar positief coachen en werkten / knokten voor elke meter. Ze bleven voetballen. Via de keeper werd het spel van links naar rechts verlegd, nog weinig gezien deze competitie. Tegen de rust kregen de Boys nog een goede kans. Voorzet van Kevin was net te hoog voor Mathijs om zijn hoofd er tegen te zetten.
Zo goed en geconcentreerd dat de Boys de 1e helft begonnen, zo zwak de 2e. Direct uit de 1e aanval kon BSC uitlopen naar 3 – 0. De aanvaller kon zomaar vrij doorlopen zonder dat een verdediger maar een voet uitstak. Door dit doelpunt was iedereen wel direct weer bij de les. Met veel passie werd het goede spel van 1e helft toch weer opgepikt. De Boys probeerden de aanval weer te zoeken. Maar teveel spelers voor de bal is ook gevaarlijk. BSC kon door een snelle counter nogmaals scoren: 4 – 0.Toch kwamen er kansjes voor de Boys. Schot van Kevin, schot van Rutger, Bart rakelings voorlangs. Een doelpunt was wel verdiend geweest. Maar BSC was duidelijk te sterk vandaag. Thuisploeg had met 4 corners 1e helft en maar 1 in de 2e helft de basis voor overwinning gelegd in eerste gedeelte van de wedstrijd. Geen corner in 1e maar wel 3 in de 2e hadden de Boys wel hun aanvallende aspiratie laten zien.
Als ze dit spel kunnen doortrekken in de wedstrijden van de komende weken zal zeker inzet en werklust worden beloond met 3 punten.

Opstelling: Sander, Rodi (35, Yannick) , Martijn, Maxim, Niek, Rutger, Kevin, Thomas, Jesper (40, Pieter), Thiemo (40, Bart) en Mathijs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten