Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 27 november 2010

Beker: Uitwedstrijd TB C1 tegen SSV'65 C1 afgelast

Door de vele regen van deze week kon er afgelopen woens- en donderdag geen gebruik worden gemaakt van het trainingsveld. In plaats van voetbalschoenen waren lieslaarzen wel nodig geweest. Op vrijdag werd teletekstpagina 603 regelmatig geraadpleegd maar algemene afgelastingen zuid 1 was er niet te lezen.
Pas op zaterdagmorgen kwam het telefoontje van SSV '65: hun velden waren bedekt met een witte deken en voetballen was niet mogelijk.


Ook uit andere delen van Zeeland kwam dit bericht maar op het Zuidersportpark kon er wel gevoetbald worden. De C1-spelers waren dus ook naar Boysonello gekomen om tegen een balletje te trappen op het trainingsveld. Als afsluiting van de training nog een kort partijtje met en tegen B2-spelers. Uit de wind en in de zon was het zelfs voor een supporter goed uit te houden. Het is afwachten of de temperatuur nog veel gaat zakken komende dagen, als het trainingsveld dan redelijk vlak ligt zal er wel lekker doorgetraind kunnen worden. Maar of er nog in competitieverband gevoetbald zal worden is nu nog maar de vraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten