Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 7 mei 2011

Terneuzense Boys C2 – Terneuzen C2: rust 1 – 1 eind 2 – 4

Ondanks dat Monique A. niet aanwezig was smaakte de koffie deze zaterdagmorgen perfect. Vanwege het warme weer was het omkleden binnen een vloek en een zucht, snel dus, gebeurd. Bjorn kon vanwege moeilijke ademhaling niet meespelen en Rick A. zat aan de kust. Niels en Jordi hadden deze week wegens vakantie niet getraind en begonnen als reserve. Job mag om bekende redenen even niet mee doen, Kevin verving hem deze dag. Tijdens het inlopen constateerden we dat Tristan moeilijk liep. We vreesden het ergste toen hij met benepen stem kwam vertellen dat hij een boodschap moest gaan doen. Toen we aangaven dat dit ook na de wedstrijd nog wel zou kunnen gaf hij aan dat hij een “grote boodschap” moest doen. Toen hij terug kwam bij het partijtje balbezit keek hij heel opgelucht en bleek inderdaad dat hij na deze “grote boodschap” veel energieker liep.
De begeleiding had geconstateerd dat een 4-3-3 opstelling tot 2 maal toe een 6 - 2 nederlaag had opgeleverd en dat daarom weer voor een 4-4-2 opstelling was gekozen. Tijdens de voorbespreking werd verder nog aangegeven dat er vanaf het begin geconcentreerd moest worden gespeeld om te voorkomen dat we binnen een paar minuten op een kansloze achterstand zouden worden gespeeld. Ook werd nog eens aangegeven dat de vleugelverdedigers echt op buitenspel moesten durven spelen en niet steeds achter Kobus moesten lopen. Ook dat ze goed breed moeten kijken als ze met een aanvaller mee lopen om hem tijdig te laten lopen zodat hij bij een pass buitenspel zou staan.
Helaas weigerde de scheidsrechter net als op Hoek bij de eerste twee vlagsignalen van de grensrechter voor buitenspel te fluiten, wat gevaarlijke doelkansen voor de grote en snelle Terneuzen aanvaller opleverde. De wedstrijd kwam langzaam in evenwicht en na 16 minuten frommelde Ensar de bal in het doel waardoor het 1 - 0 voor ons was. Helaas was de vreugde van korte duur want vanaf de aftrap maakte Terneuzen de 1 - 1, wat ook de russtand was.
Aan het begin van de tweede helft was het al Terneuzen wat de klok sloeg en werd het snel 1 - 3 en dacht iedereen dat het gespeeld was. Echter Micha dacht hier anders over, bij de tweede keer dat hij binnen een paar minuten voor open goal met zijn slechte linker mocht uithalen raakte hij de bal verkeerd maar de keeper die een geweldig schot verwachte was hierdoor zo verrast dat de bal langzaam het doel in hobbelde en was de stand 2 - 3. Er gloorde weer hoop, maar net als eerdere wedstrijden komen we helaas fysiek tegen teams met vaak grote en snelle spelers tekort. Terneuzen maakte er uiteindelijk 2 - 4 van.
Ondanks de teleurstelling waren veel spelers nog bereid om ander teams te steunen door mee te spelen of vlaggen, echt klasse en iedereen daar nog hartelijk bedankt. Op naar de toernooien, om te beginnen volgende week bij de Boys.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten