Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 7 mei 2011

Terneuzense Boys C1 – FC Bergen C1: rust 0 – 2 eind 0 – 10

De laatste competitiewedstrijd vandaag op zaterdag 7 mei voor TB C1. Voor zowel de bezoekers FC Bergen C1 als de Boys C1 staat er niets meer op het spel. FC staat veilig op plek 2. Boys hebben zich 2 weken geleden veilig gespeeld uit de degradatiezone.
Bij C1 waren Yannick en Niek mee met B1 (B1 kon zich bij winst opmaken voor nacompetitieduels). Kevin en Maxim waren nog met vakantie. Anderen waren wel al terug. Ze hadden dichtbij huis of ver weg genoten van hun meivakantie. Betekende wel dat dit soms ten koste ging van de nachtrust, laat thuis na een vliegreis of om 1.30 uur je bed inrollen na familiebezoek is niet echt een ideale voorbereiding voor een voetbalwedstrijd.
Na hun wedstrijd met C2 (verlies 2 – 4 van stadsrivaal Terneuzen) waren Kobus, Wouter en Ensar bij C1 aangesloten. Jongens – bedankt! Wederom had de KNVB afgelopen week de KNVB-scheidsrechter teruggetrokken.
Nadat de scheidsrechterscommissie al zijn uiterste best had gedaan om een clubscheidsrechter te vinden was op het allerlaatste moment Willie bereid gevonden het duel te leiden. Onze dank hiervoor.

Al bij de wedstrijdbespreking was duidelijk dat enkele spelers de competitie al hadden afgesloten. Bereidheid om nog één keer er voor te gaan was maar bij enkelen zichtbaar. Anderen waren nog in hogere vakantiesferen. FC Bergen was wel naar Terneuzen gekomen om nog een goede pot op de mat neer te leggen. Met een schot in de handen van keeper Sander was na een 5-tal minuten de 1e doelpoging van de bezoekers. Met goed combinatiespel probeerden de bezoekers de Boys-verdediging kapot te spelen. Betekende voor de Boys alle hens aan dek, wanneer één speler zou verzaken zou Bergen dit gaatje vinden. Dit gaatje vonden ze aan de linkerkant, de spits wist de verdediging te omspelen en in de korte hoek de bal binnen te schuiven. Na een korte drinkpauze werd de verdediging weer geheel uitgespeeld en met een 0 -0 2 ruststand werd de kleedkamer op gezocht.
In de rust klaagden een aantal spelers over kleine pijntjes. De harde velden, een korte nachtrust, de warmte, begonnen hun tol te eisen. Trainer Cor was hierdoor genoodzaakt enkele omzettingen te maken. Thiemo ging als laatste man spelen, Wouter voorstopper en Martijn schoof door naar de plaats van Thomas. Ensar moest voorin de Bergse verdediging het lastig gaan maken. De nieuwe verdedigingslinie werd direct vanaf minuut 1 getest. Verdedigen was toch wel anders dan aanvallen. Als je van voren de bal verliest heb je nog teammaats achter je staan die de bal weer kunnen terug veroveren. Sta je van achter is alleen de keeper nog het slot op de deur. Al snel bracht FC Bergen de score op 0 -3, 0 – 4, 0 – 5, 0 -6, 0 – 7, 0 – 8 (een penalty, ook dat nog!, wel terecht gegeven) 0 – 9 en helaas de dubbele cijfers konden niet worden voorkomen: 0 – 10.
Het was dat FC slordig omging met de kansen want het had nog meer kunnen zijn. Met vrije trappen konden de Boys wel in de buurt komen van het Bergse doel, maar alleen van afstand. Geen enkele keer met combinatiespel. Vier C1-selectie spelers afwezig, ook de goed spelende C2-spelers konden dit debacle niet voorkomen. Er waren teveel spelers die dit niveau van Bergen niet konden volgen. Tegenstander, misschien wel de best voetballende ploeg in deze klasse, had wel tot aan 18 van de wedstrijden meegedaan om het kampioenschap.
Een uitslag onwaardig voor TB C1 en dit in de laatste wedstrijd. Maar snel vergeten en komende weken deelnemen aan enkele toernooien en strijden voor de prijzen.
Bij deze worden, namens spelers en begeleiding, de vaste lezers van deze wedstrijdverslagen bedankt voor hun belangstelling en steun in de competitie. Ouders bedankt dat jullie de spelers hebben vervoerd naar de uitwedstrijden en daar het team hebben gesteund.
Tot lezens, sportieve groet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten