Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 11 december 2010

Terneuzense Boys C1 (TB) - Terneuzen C1(VVT): rust 3 – 0 eind 5 – 0

Droomstart TB C1 in stadsderby tegen Terneuzen, winst 5 – 0

In bijna heel Nederland kon er niet gevoetbald worden. Maar in district KNVB Zuid 1 was alleen categorie B (helaas, C2 kon dus niet ballen) afgelast maar categorie A ging wel door. Dus TB C1 kon wel aantreden op het plein in de return tegen stadsgenoot VVT C1, misschien wel voor de laatste keer dit jaar, gezien de weersverwachtingen. Precies drie maanden geleden op 11 september hadden beide teams de punten nog gedeeld. Al weken geleden was bepaald dat de wedstrijd eerder zou beginnen in verband met het volle wedstrijdprogramma dat geprogrammeerd stond op het Zuidersportpark. De spelers moesten dan ook al vroeg uit de veren om zich op tijd te melden voor de wedstrijd: 10.00 uur.
En blijkbaar waren de spelers deze keer goed uitgeslapen (zeker vroeg naar bed gegaan) want bij het eerste fluitsignaal stonden ze allemaal op scherp. De bezoekers werd direct teruggedrongen in hun 16 meter-gebied. Met een goede steekpass zette Rutger Niek vrijwel in de 1ste minuut voor de keeper, maar Niek zijn schot verdween naast het doel. Nadat VVT de bal weer in het spel had gebracht was deze weer binnen de kortste keren in het bezit van de thuisploeg en werd de volgende aanval opgezet. Rutger stuurde deze keer Bart de vrije ruimte in. De voorzet van Bart werd door VVT-verdediging en doelman in eigen doel gewerkt: 1 – 0. Bij de eerste corner voor TB was het weer raak. Corner werd door Thomas nog op de lat gekopt, maar in de herkansing kon Kevin de bal wel binnenwerken: 2 – 0. Binnen drie minuten 2 doelpunten. Als het zo doorging was het spiekbriefje voor het verslag te klein om alle spelersacties en doelpunten op te schrijven. Het was voornamelijk één richtingsverkeer. Terneuzen probeerde soms van afstand Sander te verrassen. Door de snelle voorsprong kregen sommige Boys wel veel drang om voorin te gaan spelen. In plaats van de spelers aan te sporen moesten de trainers nu de spelers tot bedaren brengen en aangeven toch maar te blijven combineren. Na een aanval over de linkerflank kon Jesper een perfecte voorzet afleveren. Drie spelers stonden klaar om in te koppen. Net boven de hoofden van deze spelers kon de VVT-keeper net de bal wegstompen. Nadat Yannick al een keer vanaf 20 meter had geprobeerd, was nu zijn pass van de achterste linie een kwelling voor VVT-verdediging. Niek kon de pass doorkoppen en zo Bart vrij voor de keeper zetten. Maar vandaag kreeg Bart kans op kans maar de bal wilde er niet in. Een corner werd nog wel door hem tegen het houtwerk getikt, maar dichter bij een doelpunt kwam hij niet vandaag. Keeper Sander hield zijn doel schoon. Hard schot in de hoek werd door hem gestrekt eruit gewerkt. Net voor rust was het Niek die het derde doelpunt tegen de touwen schoot. Jesper kon zich vrijspelen en Niek kon met een gemikt schot de keeper verschalken. Met deze comfortabele voorsprong werd de kleedkamer opgezocht voor het theemoment.
Kansenfestijn ging voor de thuisploeg door in de tweede helft. Maar nu ook veel kansen maar de bal ging net naast, over of de bal was een prooi voor de keeper. Het gevaarlijkste moment van de bezoekers was een vrije trap. De Terneuzen-spelers konden zomaar inlopen zonder dat Boys-spelers meeliepen of dit voorkwamen.
Schot van Bart werd door de keeper met de punt van zijn schoen tegengehouden. De bal werd opgepikt door Thomas op de 16 meter. Zijn streep verdween in de rechterhoek: 4 – 0. Wedstrijd werd met een 5de doelpunt afgesloten door Thiemo, na aangeven van Jesper.
Mooie teamprestatie, met inzet van alle spelers, de drie punten waren verdiend. Goed voor het vertrouwen zo kort voor de winterstop. Een feestdag, volgens onze jongste voetbaltelg Jesper. Winst op Terneuzen: daar kun je nog een paar weken op teren.
Mochten de weersverwachtingen van Erwin, Piet, Helga of Gerrit echt gaan uitkomen dan hebben de Boys deze zaterdag hun laatste competitiewedstrijd in 2010 gespeeld.
Daarvan uitgaande: namens de spelers, trainers en begeleiders TB C1/C2 wensen wij alle lezers van dit verslag Prettige Kerstdagen en een Voorspoedig en Sportief 2011 toe.

Opstelling: Sander, Mathijs, Martijn (35, Maxim), Yannick, Pieter, Rutger (40, Thiemo), Thomas, Jesper, Kevin, Bart en Niek (40, Rodi)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten