Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

zaterdag 28 augustus 2010

Beker: Terneuzense Boys C1 – HVV’24 C1: rust 1 – 2 eind 2 – 2

Zaterdag 28 augustus 2010 Beker: Terneuzense Boys C1 – HVV’24 C1: rust 1 – 2 eind 2 – 2

Vandaag de eerste grote test voor TB C1. Had de trainingsarbeid van afgelopen weken hun vruchten afgeworpen? De trainers zullen de komende weken nog veel gaan schuiven met spelers voordat zowel het team van TB C1 als TB C2 goed staat.

De thuisploeg kwam sterk uit de startblokken met een 2-tal corners in de 1ste 5 minuten. HVV werd terug gedrukt op eigen helft. Wel kansen maar geen doelpunten. Uit één van de eerste aanvallen van HVV was het wel raak. Keeper Job iets te ver zijn doel uit, strakke voorzet, verdediger was niet meegelopen met HVV-aanvaller en deze had de bal maar voor het intikken. In de tegenstoot was het schot van Martijn een eenvoudige prooi voor de HVV-keeper.

Nieuwe teamsamenstelling, andere en nieuwe teamorders, wat te doen bij corners en vrije trappen. Het was allemaal nog niet op elkaar ingespeeld maar genoeg potentie om van de stilstaande situatie een sterk wapen te maken. In de 27e minuut kregen de Boys een vrije trap mee. Thiemo bracht de bal in de 16 meter. Met een achteruit kopbal kon Niek de bal in de verre hoek koppen. De Boys waren in de eerste helft wel wat sterker dan de bezoekers, maar HVV ging veel efficiënter om met de kansen. Een vrije trap, metertje of 30 voor HVV werd over de verdediging gelepeld. De HVV-aanvaller was veel attenter dan de Boys-verdediging. Met een fraaie kopbal belandde de bal over Job tegen de touwen. Met een 1 – 2 ruststand zochten beide teams de kleedkamer op voor de thee.

Tweede helft begonnen de Boys wel goed. Maar HVV deed er een schepje bovenop en de Boys konden hierin niet echt meegaan. De ingekomen Sander kon de bal van onder de lat plukken en voorkomen dat HVV verder uit liep. Gelukkig was keeper Sander goed warm geschoten door de ook ingekomen Jesper, Maxim en Bart. HVV kreeg nog enkele kansen en met een fraaie zweefduik kon hij de bal naast werken. En met zijn vingertoppen kon hij een bal corner werken voordat deze in de verre hoek kon verdwijnen.

De enige keer dat de thuisploeg dicht bij het HVV-doel kon komen was het ook raak. Zowel Thiemo, Bart als Thomas kreeg de bal er van dichtbij niet in. De HVV-verdediging kreeg de bal ook niet weg en uiteindelijk was het Kevin die de bal over de doellijn kon werken. Beide teams kregen elk nog één kans op de winst. Een HVV-verdediger werd vrijgespeeld en kon opstomen richting Sander. Maar in plaats voor eigen kans te gaan schoof hij de bal naar links naar een opkomende medespeler. Maar hier kon de Boys-verdediging nog net op tijd ingrijpen. Wilde trap van Thiemo naar voren kwam voor de voeten van Niek. Maar zijn schot verdween voorlangs.
In deze bekerwedstrijd werden de punten gedeeld. Beide teams waren hiermee wel tevreden.
Of dit ook voldoende is voor de competitie, dat is koffiedik kijken. Dat weten we over 7 nachtjes slapen als Walcheren op bezoek komt in Terneuzen.

Opstelling; Job (35, Sander), Rodi (35, Maxim), Thiemo, Pieter, Mathijs, Martijn, Thomas, Rutger (35, Jesper), Yannick (35, Bart), Kevin en Niek