Programma komende weken

Seizoen 2010-2011 TB C1/C2

Deze webblog wordt geslotenDe technische staf C1/C2 wensen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1/C2

Programma komende weken:
Vakantie!

Laatste aanpassing 1 juli 18.00 uur

vrijdag 2 juli 2010

Start seizoen

Beste ouders / verzorgers, en spelers / speelsters,

Voor het nieuwe seizoen hebben we ervoor gekozen te starten met ruim 29 spelers in een zogenaamde C-selectie. Voor de eerste beker- en competitiewedstrijden van het seizoen zullen we per wedstrijd de spelers verdelen over het vertegenwoordigende C1- en C2-elftal. Omdat onderlinge capaciteitsverschillen kleiner zijn dan in het verleden, willen we zo ruimer de tijd nemen om naar basisindelingen toe te werken voor C1 (A- Categorie) & C2 (B-Categorie). De grote C-selectie houdt daarmee iedereen scherp, maar wel bij elkaar.

Met de trainers van de C-teams is ook afgesproken dat een speler na een langdurige blessure wedstrijdritme zal kunnen opdoen in een lager C-team. Verder kan een speler, als gevolg van verminderde trainingsopkomst, een wedstrijd(en) in een lager C-team moeten spelen. Dit zal altijd in overleg met de speler en de trainers van beide teams plaatsvinden.

We willen alle spelers de gelegenheid geven het nieuwe seizoen te beginnen met extra vrijwillige looptrainingen en vanaf half augustus trainingen met de bal. De speler kan aansluiten wanneer hij dit wenst (voor of na zijn/haar vakantie).

Graag vernemen we wanneer uw zoon of dochter zich na de vakantie bij de groep zal aansluiten. Daarbij liefst ook alvast een bericht als uw zoon/dochter verplichtingen heeft in de eerste schoolweek.

Prettige vakantie!

Maandag 18.15 – 19.45 uur
Woensdag 18.15 – 19.45 uur
Vrijdag 18.15 – 19.15 uur

Eerste (loop)training op zaterdag 31 juli
Eerste voetbaltraining maandag 9 augustus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten